Slabirea de durata

Cele sapte chei ale libertatii de a slabi

Stapaneste cele sapte chei ale mentinerii greutatii dupa slabire!

Cartea va adreseaza o provocare in legatura cu greutatea dumneavoastra si chiar in legatura cu propria persoana, intr-un mod cu care nu v-ati mai confruntat pana acum.

Cu totii stim ca sirul nesfarsit de diete la moda nu face decat sa mai adauge inca niste kilograme la surplusul de greutate deja existent. Volumul Slabirea de durata este rezultatul a peste 30 de ani de terapie cu pacienti supraponderali si de constatare a metodelor care functioneaza cu adevarat.

Instrumentul real care va va ajuta sa slabiti pentru totdeauna va va schimba intr-un mod extra-ordinar viata. Sunt sigur ca impreuna putem obtine rezultate imediate de care veti putea beneficia pentru tot restul zilelor dumneavoastra.

Slabirea de durata este o chestiune care implica schimbarea anumitor factori din viata dumneavoastra, iar cartea pe care o tineti in mana tocmai acest lucru va ajuta sa realizati sa va schimbati, sa priviti diferit modul de abordare a unei diete, felul in care ganditi despre mancare, modul in care priviti sana-tatea.
Cele sapte chei ale libertatii de a slabi pe care le veti gasi in aceasta carte va vor deschide poarta catre o noua viata.

 

 

Poti cumpara cartea "Slabire de durata" de Dr. Phillip C. McGraw, aparuta la Editura Curtea Veche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 26 RON.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 11 Iul 2012, 22:25
    Slabirea sanatoasa

    Fara indoiala ca exista o reteta pentru pierderea surplusului ponderal,confomr principiului "fiecare problema are o solutie". Eminescu spunea ca natura nu minte niciodata si are solutii la toate.Aceasta afirmatie,plina de continut,ne dezvaluie calea pe care trebuie sa-o urmam pentru a obtine rezultatele dorite,si anume-cea naturala. Exista trei factori care ajuta la scaderea in greutate:alimentatia,miscare si gandirea pozitiva. Toate cele trei aspecte trebuiesc coroborate pentru atingerea dezideratului. Daca doriti sa slabiti in mod natural,fara efecte adverse,pe baza de dieta i suplimente alimentare,va astept pe adresa plantevindecatoare@gmail.com.Cu drag,Adrian.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod