Sheryl Crow: Sport pentru un corp sanatos

Printre vedetele care au luptat cu succes impotriva cancerului de san se afla si frumoasa cantareata Sheryl Crow.
Cand, in urma cu un an, a aflat ca sufera de cancer la san, Sheryl a ramas socata. "Nu au existat cazuri in familia mea. Intotdeauna am avut grija de sanatatea mea. Fac mult sport pentru a ma pastra in forma si nu credeam vreodata ca voi suferi de cancer. Insa, cand am primit diagnosticul, am realizat ca forma fizica nu are legatura cu acest tip de boala. Parerea mea este ca sanatatea depinde de stilul de viata pe care il duci si de stressul de care ai parte in fiecare zi," povesteste cantareata.

Pentru ca boala a fost descoperita din timp, Sherryl a reusit sa evite tratamentele dure precum mastectomia sau chimioterapia, iar dupa o lupta de 7 saptamani a reusit sa scape de aceasta boala.


"Sunt foarte increzatoare in viitor. Cred ca am scapat de cancer definitiv. Dar imi amintesc zilnic prin ce am trecut si incerc sa am un stil de viata sanatos, pentru a preveni intoarcerea acestei boli."

Unul dintre lucrurile pe care le face Sheryl pentru a se pastra sanatoasa sunt antrenamentele zilnice de la care aceasta nu lipseste nicioadata. "Sunt constienta de faptul ca exercitiile fizice nu ma vor proteja 100% de boli dar cred ca sportul este una dintre cele mai bune metode de a-ti pastra corpul sanatos."

Sala de gimnastica pe care Sheryl o are acasa este echipata cu toate aparatele necesare, aici antrenandu-se zilnic.
Cantareata isi incepe antrenamentul cu o jumatate de ora de exercitii cardio, elliptical machine sau StairMaster, iar apoi urmeaza exercitii cu greutati si Pilates. "Obisnuiam sa practic yoga dar de cand am descoperit Pilates am renuntat. Metoda Pilates ma ajuta sa-mi alungesc muschii, iar corpul meu devine mai agil."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod