Sfaturi de la vedete: cele 10 diete care funcționează

Vrei să știi ce secrete au Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow sau Jessica Biel? Aceste sfaturi de la vedete te pot ajuta să mănânci mai sănătos și să ai o greutate corporală normală.
Daca te-ai intrebat cum fac vedetele ca sa arate intotdeauna bine, trebuie sa stii ca in spatele lor se gaseste de obicei o echipa formata din nutritionist, antrenor de fitness si prioritatea la cele mai noi metode de slabit, pe care le testeaza cu mult inainte ca acestea sa ajunga sa fie publice.

Dar, pe langa toate aceste lucruri, exista cateva obiceiuri culinare care si-au dovedit functionalitatea si care au fost adoptate de catre toate vedetele, de la fotomodele pana la actrite si cantarete.

Harper’s Bazaar prezinta cele 10 diete care functioneaza, asa cum sunt ele urmate de catre unele dintre cele mai cunoscute femei din lume:


Programul Clean.


Regina traiului sanatos (chiar a scris o carte despre acest subiect!), Gwyneth Paltrow a declarat ca urmeaza cure de detoxifiere “de doua-trei ori pe an, cate 3 saptamani fiecare.” Metoda ei preferata? Programul Clean, un program de detoxifiere de 21 de zile, inventat de catre medicul cardiolog Alejandro Junger. Acest program se bazeaza pe excluderea din alimentatie a glutenului, produselor lactate, oualor, zaharului, alcoolului si altor alimente cu risc alergen sporit.
Programul presupune consumarea a doua mese sub forma lichida pe zi (pot fi sucuri, smoothie sau supe).

Dieta Paleo.


Dieta Paleo a ocupat locul I in topul cautarilor Google in anul 2013, motivul fiind acela ca a fost adoptata de unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Jessica Biel sustine ca a adoptat dieta Paleo pentru ca “te ajuta sa slabesti si elimina excesul de grasime si de apa din jurul taliei.” Dieta Paleo presupune eliminarea in totalitate a produselor pe baza de cereale si lapte si consumarea legumelor si a carnii de pui si peste.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod