Preparate grozave din porc

Porc dulce-acrisor cu ananas
2 portii

  • Ardei verde felii - 1/2 cana (125 ml)
  • Morcov taiat fin - 1/4 cana (60 ml)
  • Ceapa de Ascalon tocata - 1/4 cana (60 ml)
  • Usturoi tocat - 2 catei
  • Carne de porc fiarta, taiata cubulete - 180g
  • Supa de pui fara grasime - 1/2 cana (125 ml)
  • Otet de vin - 2 lingurite (10 ml)
  • Sos soia neindulcit - 2 lingurite (10 ml)
  • Zahar rosu (rafinat o data) - 1 lingurita (5 ml)
  • Apa - 1 lingura (15 ml)
  • Amidon de porumb - 2 lingurite (10 ml)
  • Ananas bucati - 1/2 cana (125 ml)

Intr-o tigaie antiadeziva caliti ardeiul verde, morcovii, usturoiul si ceapa timp de 5 minute, sau pana cand legumele devin lucioase, dar crocante.
Adaugati carnea, supa de pui, otetul, sosul soia si zaharul, apoi amestecati si aduceti la fierbere. Micsorati focul si lasati sa fiarba inabusit 5 minute. Intr-un vas, amestecati amidonul de porumb cu apa; turnati acest amestec in tigaie si adaugati ananas. Lasati sa fiarba, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa usor.

Continut pe portie:


  • Glucide: 24g
  • Grasimi: 18g
  • Proteine: 24g
  • Calorii: 341
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 29 Oct 2007, 10:12
    interesant

    cred ca am sa incerc si eu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod