Planul lui Dr. Oz care te ajută să elimini grăsimea de pe burtă

Limonada cu ceai verde este o combinaţie excelentă şi are rolul de a accelera metabolismul, stimulând totodată eliminarea depunerilor adipoase.
Cine nu îşi doreşte să aibă stomacul plat şi bine tonifiat? Celebrul Dr. Oz are câteva soluţii rapide şi eficiente pe care le recomandă ca să elimini grăsimea de pe burtă şi să ai un abdomen de invidiat.

Pe lângă rolul important al exerciţiilor fizice, câteva dintre cele mai bune trucuri alimentare te pot ajuta să intensifici arderea grăsimilor în zona abdominală şi să obţii rezultate spectaculoase într-un timp mai scurt.


1. Consumă limonadă cu ceai verde


Antioxidanţii care se regăsesc în ceaiul verde au rolul de a accelera metabolismul şi de a favoriza eliminarea grăsimilor. Partea proastă este că atunci când ceaiul este ingerat o parte din antioxidanţi se pierd, explică Dr.
Oz care recomandă adăugarea sucului de lămâie. Prin amestecarea ceaiului verde cu zeama de lămâie, antioxidanţii sunt absorbiţi mult mai uşor de către organism şi astfel grăsimile sunt eliminate mai rapid.

Pentru a prepara limonada se lasă la infuzat un plic de ceai în două căni cu apă fiartă timp de 20 de minute pentru a permite eliberarea antioxidanţilor. După ce s-a răcit puţin se amestecă ceaiul obţinut cu zeama de la o jumătate de lămâie.


2. Atenţie la grăsimea viscerală!


Dr. Oz explică faptul că fiecare corp are un anumit tip de grăsime, iar unele sunt mai periculoase decât altele.
Grăsimea subcutanată se află sub piele, este moale şi o simţi atunci când apeşi abdomenul cu degetul. În schimb, grăsimea viscerală este periculoasă, deoarece se află în interiorul cavităţii abdominale şi poate să înconjoare organele vitale din corp. Aceasta poate să fie una dintre cauzele principale pentru care nu reuşeşti să slăbeşti în zona abdominală, avertizează Dr. Oz.

Ca să scapi de acest tip de grăsime periculoasă este important să ştii că ea este favorizată de un consum ridicat de carbohidraţi care conţin zahăr şi făină. Dr. Oz recomandă utilizarea unor condimente care au rolul de a stabiliza nivelul glicemiei după ce ai consumat dulciuri făinoase.
Astfel că nu uita să adaugi 1/2 de linguriţă de scorţişoasă, cuişoare, piper cayenne sau turmeric la fiecare masă pe care o consumi. De exemplu, foloseşte scorţişoara şi cuişoarele în cerealele integrale de la micu dejun sau la cafea, iar celelalte condimente presară-le peste salată sau mâncarea de la prânz sau cină. Te vor ajuta să stimulezi arderea grăsimilor din zona abdominală.


3. Consumă zilnic o salată care topeşte grăsimea abdominală


O combinaţie de ingrediente care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen este următoarea: 3 grepfruturi, 1 morcov, 1/3 cană cu frunze de coriandru sau pătrunjel, 2 linguri cu fistic crud. Pentru vinegretă ai nevoie de chili, 1 căţel de usturoi, 3 linguri cu zeamă de lămâie, 1 lingură cu zahăr brut şi o lingură şi jumătate de sos de peşte asiatic.
Se combină salata cu vinegreta.


4. Foloseşte uleiul de şofrănel


Potrivit cercetărilor, uleiul de şofrănel favorizează eliminarea grăsimii de pe abdomen şi suprimă pofta de mâncare exagerată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod