Dr. Oz: Top 10 sfaturi esenţiale pe care să le urmezi dacă vrei să slăbeşti

Vrei să urmezi o cură de slăbire, însă fără să te simţi constrânsă de tot felul de reguli? Află de la celebrul Dr. Oz la ce trebuie să fii atentă atunci când vrei să slăbeşti şi să fii sănătoasă!

Iată câteva sfaturi simple de care ar trebui să ţinem cont cu toţii pentru a ne îmbunătăţi sănătatea, starea de spirit şi a scăpa de kilogramele nedorite care se încăpăţânează să nu plece:

MAI MULT DESPRE: dieta, slabit, Dr Oz, mehmet oz
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • steff pe 12 Mar 2012, 11:55
    dar pt. noi?

    excelenta "reteta" dar nu pt. orice varsta, mai ales la punctele cu flotari,genoflexiuni,miscare aerobic . Hai, fii creativ si gandeste cateva sfaturi si pentru varsta a III-a ; desigur ai si tu ,o mama, o bunica ............poate se plang si dumnealor de "kilograme nedorite" . Si iti mai spun ceva ; nu se incumeta nimeni sa faca programe de aerobic pt. noi. De ce oare? Ca numai suntem june,suple,necasatorite ...etc...?

    2
    0

  • popa liviu dorel pe 10 Mar 2012, 09:37
    10 SFATURI ESENTIALE DACA VREI SA SLABESTI !

    Inainte de micul dejun :cate 3 lingurite cu tarate de grau ! Inainte de fiecare masa PRINCIPALA cate un GRAPEFRUIT ROSU ! Miscare , aerobic ; CRUNCH DIRECT si INVERS, FLOTARI si GENOFLEXIUNI , cate 4 seturi a 20 -30 repetari ! de preferinta dimineata intrucat arderile sunt mai intense pe stomacul gol !REZULTATE FABULOASE in SCURT TIMP (3-5 saptamani )

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod