Dr. Oz: Detoxifiere de 3 zile cu sucuri naturale. Slăbeşte sănătos!

Detoxifiere înseamnă un repaus pentru organism, lucru care este din ce în ce mai recomandat de specialiştii din întreaga lume. Vezi cum să faci o detoxifiere şi ce sucuri sunt recomandate!

Detoxifiere înseamnă un repaus pentru organism, lucru care este din ce în ce mai recomandat de specialiştii din întreaga lume. Vezi cum să faci o detoxifiere şi ce sucuri sunt recomandate!

 

O cură de detoxifiere nu înseamnă înfometare şi este binevenită pentru corpul tău, atât vreme cât nu-ţi privezi organismul de nutrienţi esenţiali. De aceea, curele de detoxifiere de trei zile sunt recomandate de Dr. Oz ca fiind un miracol pentru sistemul digestiv şi întregul organism, iar cea mai bună soluţie este de a consuma doar sucuri proaspăt stoarse din fructe şi legume. Astfel, organismul primeşte nutrienţii de care are nevoie, însă într-o formă mult mai uşor digerabilă şi pentru care nu va fi nevoit să muncească foarte mult. Asta ar fi explicaţia specialistului care recomandă acest tip de cure de detoxifiere care se pot efectua cu regularitate pentru a beneficia de o purificare a organismului.



O cură de detoxifiere presupune eliminarea din alimentaţie a alimentelor procesate din comerţ, cafea, alcool, tutun, zahăr, făină, lactate, carne, ouă. În schimb, sucurile proaspete de fructe şi legume vor fi cele care ajută la eliminarea toxinelor şi regenerarea ţesuturilor.


Reguli de respectat înainte de a te apuca de detoxifiere

Cu două zile înainte de a începe cura de detoxifiere este recomandat să elimini anumite alimente din dietă: cafeină, zahăr, carne roşie, lactate şi orice alimente procesat. Consumă doar fructe, legume şi proteine slabe.

De asemenea, în fiecare dimineaţă, imediat după ce te-ai trezit bea două pahare cu apă călduţă amestecată cu zeamă de lămâie şi ghimbir răzuit. Seara, înainte de culcare este recomandat să bei un ceai din plante medicinale.



Iată un program complet recomandat de Dr. Oz pentru 3 zile de detoxifiere cu suc proaspăt. Ingredientele recomandate se pun în storcător şi se consumă sucul proaspăt rezultat.

Prima zi de detoxifiere

  • Primul lucru după trezire: două pahare cu apă călduţă amestecată cu zeamă de lămâie şi ghimbir răzuit.
  • Dimineaţa: suc de morcovi şi ghimbir (3 morcovi, 2 mere, o bucată mică de ghimbir)
  • Gustare: suc verde (1 castravete, 4 beţe de ţelină, 2 mere, un pumn de frunze de spanac, 1/2 lămâie, o bucată de ghimbir)
  • Prânz: suc de legume (4 roşii mici, 1 castravete, 2 beţe de ţelină, 1 ardei roşu, 1 ceapă roşie mică, 2 căni cu pătrunjel frunze şi codiţe, 1 lămâie verde)
  • Gustare de amiază: suc de citrice şi verdeţuri (un pumn de frunze de spanac, un pumn de frunze de sfeclă sau salată verde, 1 castravete, 6 clementine)
  • Gustare de seară: suc de cartofi dulci (1 cartof dulce, 1 morcov, 1 ardei roşu, 2 rădăcină de sfeclă roşie, 2 mere acrişoare, 1 portocală).
  • Cină: fructe sau legume proaspete sau preparate simplu la cuptor, aburi, înăbuşite.
  • Ceai înainte de culcare: o cană cu ceai din plante medicinale, neîndulcit.


Pe lângă aceste 5 pahare de suc proaspăt pe care trebuie să le consumi pe parcursul zilei, Dr. Oz recomandă o singură masă cu ingrediente solide, însă aceste trebuie să fie doar fructe şi legume fie în stare crudă, fie preparate foarte simplu.


Ce alte sucuri sunt recomandate pentru purificarea organismului şi întărirea lui

1. Sucul de struguri pe care poţi să-i storci întregi.
2. Sucul de mere. Se storc merele întregi, bine spălate în prealabil.
3. Limonada cu miere de albine.
4. Sucurile simple de legume: morcovi, spanac, pătrunjel, sfeclă roşie, broccoli.
5. Sucul de morcovi combinat cu suc de sfeclă roşie şi suc de pătrunjel.
6.

Sucul de morcovi combinat cu suc de sfeclă roşie şi spanac.
7. Sucul de morcovi combinat cu suc de germeni de lucernă şi pătrunjel.
8. Sucul de morcovi combinat cu suc de spanac, ţelină şi pătrunjel.
9. Sucul de iarbă de grâu combinat cu suc de germeni de lucernă.
10. Sucul de varză.

 

Sursa foto program: http://www.doctoroz.com/

 

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laledagda pe 30 Apr 2014, 11:40
    despre detoxifiere...

    cautati cei ce sunteti interesati,pe forumul doamnei Oana Cuzino cred ca asa se numeste blogul ei... site-ul sau ce o fi simplu numele dumneaei e recunoscuta ptr cunostintele sale si sfaturile utile sanatatii pe care aveasta le ofera ...am si eu probleme cu colonul am nevoie sa tin un regim de detoxifiere insa nici unde nu am gasit ceva concret decat la ea...succes !!

    0
    0

  • anamaria pe 6 Mar 2014, 12:43
    dilema

    Ma ajuta si pe mine cineva? Sucurile se fac in blander sau in storcator?

    0
    0

  • kamely pe 3 Mar 2014, 13:57
    ma faci sa rad

    Bai Andreea daca esti femeie sau barbat , persoanele ca tine imi provoaca scarba !! da, exact SCARBA !!! uite ca eu locuiesc in alta tara nu de 2 ani de o viata draga mea si poate nici eu nu stiu ce e ala ghimbir , poate nu l-am folosit sau poate am ''uitat limba romana'' asa cum sustii tu IDIOATO de noi astia plecati ... si, care e problema de asta nu poti dormi tu noaptea?? smechere ca tine care nu au de o paine am vazut chiar prea multi in viat mea, te roada gatul de noi astia plecati ?? pai cu mentalitatea pe care o ai tu nu te-ar lua altii nici la spalat pe jos !! NERUSINATO , FIINTA SCARBOASA CE ESTI !!! Poate gabyoo nu l-a folosit, a intrebat femeia , si o cunosti tu cumva ca sa stii de cat timp e femeia plecata ?? HAI SICTIR ANDREEA

    8
    1

  • Cristina pe 6 Ian 2014, 18:49
    acest articol in limba engleza

    :)))) am citit comentariile voastre care mai decare mai "misto". Mergand pe firul articolului am ajuns pe website-ul Dr. OZ ,am dat cautare dupa titlul din imagine si surpriza http://www.doctoroz.com/videos/joe-cross-3-day-weekend-juice-cleanse

    1
    0

  • eu pe 17 Oct 2013, 15:11
    vai de capul vostru

    bai cat de rai sunteti si va credeti atotstiutori...vai de capul vostru ca sa nu zic altceva.bai smechero andreea poate femeia nu stia ce e ghimbirul pt ca nu l-a folosit niciodata? ce relevanta are ca e in spania sau ca a uitat limba romana? idioato daca ai stii ce inseamna sa traiesti singur intr-o alta tara printre straini si sa fii nevoit sa vorbesti in fiecare zi alta limba decat limba ta, ai intelege ca uneori iti este mai la indemana sa zici unele cuvinte in limba respectiva.cat despre ghimbir ..nici eu nu l-am folosit niciodata.sunteti oameni rai, needucati si idioti! ce e asa d greu sa tii o cura de detoxifiere frate??? omul zice foarte clar ca poti sa bei sucuri incontinuu in fiecare zi, tot felul de sucuri nu trebuie sa te iei dupa altcinva, poti sa iti creezi si tu singur propria cura cu toate frructele si legumele din lumeeee!!!!!!!!!!!!!

    18
    5

  • Andreea pe 17 Iun 2013, 15:34
    vai....

    draga GABYOO , nu stiu daca esti femeie sau barbat...asa ca prefer sa raman la draga. daca tot ai "uitat" limba romana...ca de...poate ai si tu 1 sau 2 prin spania si ai uitat pana si ingredientele de care te.ai tot lovit in viata ta...sau nu!!!!!!!! ghimbirul este JENGIBRE!!!!

    8
    19

  • Constantin Emilia pe 30 Mai 2013, 12:52
    Zeolit lichid

    A folosit cineva zeolitul lichid pentru detoxifiere?

    0
    6

  • valeria pe 26 Mai 2013, 18:44
    detoxifiere de 3 zile cu sucuri naturale

    iata un program complet...la la la si lu lu lu, pentru prima zi ai dat programul dar pentru celelalte doua zile??? mai jos dai o poza cu program de 3 zile in limba engleza dar cei ce nu cunosc limba engleza cum pot face sa inteleaga??? cand dati cate o reteta sau o dieta sau mai stiu eu ce, fiti mai atenti cand explicati si nu pierdeti esentialul pe drum. poate gresesc. in cazul asta imi cer scuze dar nu reusesc sa gasesc programul pt. alte doua zile.

    5
    3

  • criss pe 22 Mai 2013, 18:06
    ghimbir

    este un unul dintre cele mai sanatoase condimente din lume..Il iubesc..si incerca sa-l consum cat mai des..

    8
    3

  • gabyoo pe 22 Mai 2013, 14:41
    ghimbir)

    ghimbir)???? ce este o verduura un condiment ,nu l-am folosit in viata mea !!!!

    5
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod