Dr. Oz: 10 secrete de slăbit rapid

De câte ori ţi s-a întâmplat să vizionezi o ediţie a emisiunii "The Dr. Oz Show" şi să nu rămâi măcar cu o informaţie nouă şi utilă de acolo? Iată care sunt trucurile de slăbit garantate de celebrul Dr. Oz!

De câte ori ţi s-a întâmplat să vizionezi o ediţie a emisiunii "The Dr. Oz Show" şi să nu rămâi măcar cu o informaţie nouă şi utilă de acolo? Iată care sunt trucurile de slăbit garantate de celebrul Dr. Oz!

 

Regula numărul 1: Renunţă la sucurile carbogazoase!

Sucurile din comerţ sunt bogate în cofeină şi sirop de porumb, favorizând creşterea în greutate, dar şi riscul de a întâmpina probleme cu diabetul, dantura şi masa osoasă.

 

Regula numărul 2: Nu mânca după ora 19:30

Dr. Oz recomandă ca masa de seară să fie servită cu trei ore înainte de somn şi, în general, să nu depăşeşti ora 19:30. În plus, la cină trebuie să alegi preparate uşoare care să includă şi alimente în stare crudă.

 

Regula numărul 3: 10 minute de mişcare pe zi

Studiile arată că 10 minute de mişcare în fiecare zi îmbunătăţeşte condiţia fizică şi apără inima de boli. În plus, exerciţiile fizice te vor ajuta să tonifici musculatura şi să-ţi menţii flexibilitatea, fără să te plângi de dureri de spate.

 

Regula numărul 4: Învaţă să consumi porţii mici

Dr. Oz nu-ţi interzice să consumi alimentele preferate din când în când, însă trebuie să ţii cont de porţia pe care o serveşti. Regula de bază este să nu depăşeşti o cantitate care intră în pumnul tău.

 

Regula numărul 5: Cântăreşte-te în fiecare zi!

Este recomandarea specialistului, deoarece susţine că există numeroase studii care atestă faptul că urmărindu-ţi zilnic greutatea vei fi mai motivată să-ţi urmezi planul de dietă.

 

Regula numărul 6: Ia zilnic vitamine din complexul B

Acest grup de vitamine ajută la digestia carbohidraţilor, a proteinelor şi a grăsimilor, oferindu-ţi energia necesară pentru a urma un program zilnic de exerciţii. De asemenea, Dr. Oz recomandă să consumi zilnic un mango care este foarte bogat în fibre şi ajută la menţinerea unui nivel optim de colesterol.

 

Regula numărul 7: Nu mânca carne roşie decât o porţie pe săptămână

Carnea roşie este mai bogată în grăsimi saturate nesănătoase în comparaţie cu cea provenită de la animalele cu două picioare (cum ar fi păsări) sau cea de peşte.Cercetările arată clar că femeile care obişnuiesc să consume cantităţi mari de carne roşie mai mult de o porţie pe săptămână au un risc cu 50% mai mare de a dezvolta boli de inimă şi cancer.

 

Regula numărul 8: Planifică meniul înainte de a deschide frigiderul

În momentul în care deschizi uşa frigiderului trebuie să iei exact alimentele pe care trebuie să le consumi la masă. Nu sări peste acest obicei şi închide imediat uşa frigiderului pentru a împiedica alte posibile tentaţii.

 

Regula numărul 9: Nu fura din farfuria vecinului

O bucăţică sau o înghiţitură din mâncarea prietenei/colegei nu te va ajuta în planul tău de a slăbi. Respectă orele de masă şi de gustări, făcându-ţi un meniu bine stabilit şi echilibrat.

 

Regula numărul 10: Nu mânca în picioare!

Prânzul sau cina luate într-un mod normal, la o masă şi într-o atmosferă relaxantă te vor ajuta să rămâi la porţia stabilită şi să nu faci excese. În plus, dacă vei mânca încet, ţinând cont de faptul că fiecare îmbucătură trebuie mestecată foarte bine vei constata foarte repede senzaţia de saţietate.

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mara pe 31 Iul 2012, 23:14
    eu

    eu am slabit 8kg in patru saptamani cu ecofit

    0
    0

  • alystefy pe 18 Dec 2011, 12:21
    Imi place Dr Oz

    Toate articolele cu Dr. Oz sunt foarte interesante. Daca macar 50% am respecta din ce zice el cred ca am avea o sanatate buna.

    4
    0

  • DariaMih pe 20 Nov 2011, 18:00
    Interesant articol

    Interesante regulile propuse, pe cateva le mai incalcam si eu din cand in cand, de acum le voi avea in vedere. Eu momentan urmez o cura de slabire pe baza de fructe si legume si iau pastilele de slabit slim&fit. Sunt pe drumul cel bun in lupta cu kilogramele.:)

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod