Dieta cu mere verzi: uite cum slăbești sănătos

Vrei să slăbești rapid, dar sănătos? Te-ai săturat de curele de slăbire care promit marea cu sarea, dar care te fac să te simți amețită și îți provoacă dureri de cap? Răspunsul la aceste dileme poate fi dieta cu mere verzi!
Vezi în ce anume constă ea, care sunt beneficiile inestimabile pentru sănătate și stare de bine, dar și cum să o ții în cele mai bune condiții! Află de asemenea care sunt și alimentele cu care poți să combini dieta cu mere verzi!

Cum funcționează dieta cu mere verzi?


OK, știm că merele sunt bune pentru sănătate și ne amintim zicala conform căreia „un măr pe zi ține doctorul departe”, dar ce beneficii pot avea dietele cu mere verzi? Nenumărate și extrem de importante, după cum nuanțează specialiștii.

În primul rând, merele sunt pline de vitamine, minerale și nutrienți care susțin sănătatea, cu precădere pe cea a sistemului digestiv și nervos.
Dar ingredientul-vedetă al mărului sunt fibrele, care dau senzația de sațietate, împiedică absorbția grăsimilor și instalarea foamei. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod