Dieta cu grapefruit

Dieta cu grapefruit este, probabil, cea mai veche dietă drastică, dar care îți garantează multe kilograme topite.
In acest articol vom vorbi despre dieta originala, despre opiniile specialistilor, dar si despre varianta noua a acestei diete, mult mai usor de urmat.

Dieta cu grapefruit dateaza inca din anii '30 si a fost construita pe ideea ca enzimele continute de acest fruct au puterea de a arde grasimea. Este o dieta draconica, ce presupune un aport caloric sub 1000 de calorii, cantitati nelimitate de cafea si proteine (in principal oua fierte).

Precautii in dieta cu grapefruit


Aceasta dieta implica riscuri majore, daca nu ai o sanatate de fier cand o incepi, mai ales daca intentionezi sa o urmezi pe termen lung.
Recomandarea nutritionistilor este sa nu o reiei curand si sa nu o incepi deloc daca iei medicamente care interactioneaza periculos cu grapefruitul, cum ar fi antidepresive, antihistaminice, statine, contraceptive si lista continua. De aceea, in aceste cazuri este foarte important sa discuti cu medicul tau.

Programul dietei cu grapefruit


Initial, aceasta dieta a fost conceputa pentru o perioada de 12 zile, in care trebuie sa te limitezi la lista aprobata de alimente. Aceasta era urmata de doua zile de pauza, in care manancai normal, dupa care reluai acest ciclu pana cand atingeai greutatea dorita.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod