Dieta care mimează efectele postului negru

După ce postul intermitent ne-a convins de beneficiile uimitoare ale restricției alimentare pe o perioadă determinată, o nouă dietă 'de post' cucerește încet încet internetul.
Chiar daca nu sunt adepta regimurilor stricte, dieta care mimeaza efectele postului negru te coplesteste cu promisiuni, te ademeneste cu o durata scurta si beneficii aproape de neimaginat. Toate acestea sustinute de studii credibile. Personal, marturisesc ca mi-a atras atentia si m-a entuziasmat asa cum nicio dieta nu a mai reusit in ultimii ani.

Scurt istoric


Dr. Valter Longo, director al Institutului pentru Longevitate de la University of Southern California, un cercetator cu 20 de ani de experienta in domeniul logevitatii, a publicat in urma cu un an rezultatele obtinute pe soareci, iar mai apoi pe oameni care au testat dieta care mimeaza efectele postului negru.
Rezultatele publicate de cercetator sunt spectaculoase, mai exact, dieta care mimeaza postul reuseste in numai 5 zile sa scada: colesterolul, trigliceridele, inflamatia, riscul de diabet zaharat tip II sau chiar sa induca remisia acestei boli, sa modereze hipertensiunea arteriala si, per total, sa scada riscul mortalitatii prin boli cronice precum cele cardiovascultare, cancer sau diabet. Citește continuarea pe Kudika.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod