Cum slăbeşti cu ceai de mărar. Pierzi 8 kilograme într-o lună!

Dacă vrei să topești 8 kilograme într-o lună, natural, sănătos, fără efort și fără să te înfometezi sau să ții diete de slăbire periculoase, apelează la cura de slăbire cu ceai de mărar. Slăbește văzând cu ochii și scapi de aproximativ 25 de centimetri în talie și de celulită, în urma curei de 4 săptămâni cu ceai de mărar!

Mărarul este condimentul care are puterea de a transforma feluri de mâncare absolut banale în niște delicii savuroase, datorită aromei sale puternice și inconfundabile. Această plantă aromatică, extrem de populară în bucătăria românească, are nenumărate beneficii asupra sănătății. Atât frunzele proaspete, cât și cele uscate au efecte terapeutice, însă semnințele sunt cele care au cea mai mare cantitate de substanțe nutritive.

 

Mărarul: beneficii pentru sănătate


Această plantă aromatică se consumă cu totul – frunze, semințe și tulpină – pe post de mirodenie în alimentație și pe post de planta medicinală în tratarea diferitor afecțiuni.

Mărarul poate fi întrebuințat proaspăt, poate fi făcut ceai sau introdus în diferite smoothie-uri.

Originar din zona mediteraneeană și pontică, mărarul este o plantă care se cultivă anual și care rezistă, fără mari probleme, la temperaturi scăzute. Plantat în sol propice, mărarul poate rezista până la zece ani! Citește continuarea pe Divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod