Kim Kardashian

Cum slăbeşte Kim Kardashian după fiecare naştere

Are un secret şi se pare că reuşeşte să dea jos rapid kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Oare ce dietă urmează şi cum slăbeşte Kim Kardashian după fiecare naştere?

În 2013 a apărut pe lume fetiţa sa, North, după care a reuşit să slăbească foarte repede, iar la finalul anului 2015 l-a născut pe Saint şi declara că s-a îngrăşat 27 de kilograme în timpul celei de-a doua sarcini. Vedeta nu ezită să vorbească despre kilogramele în plus şi spune că greutatea sa ideală este de 54 de kilograme şi că înainte de a rămâne însărcinată avea 59 de kilograme.

"M-am îngrăşat 27 de kilograme în timpul sarcinii, dar am avut 4,5 kilograme în plus în ultimii ani, iar acum este momentul să-mi ating scopul.

Va fi al naibii de greu, dar pot să o fac şi abia aştept să împărtăşesc experienţa cu voi", le-a scris Kim fanilor săi de pe Twitter la o lună şi jumătate după ce l-a născut pe Saint, potrivit femalefirst.co.uk.

Apoi la patru luni după cea de-a doua naştere, vedeta de 35 de ani se lăuda că a reuşit să dea jos peste 19 kilograme. Înseamnă că dieta pe care o ţine dă roade şi poate vrei să ştii şi tu care este secretul ei.

Cum slăbeşte Kim Kardashian?


Dieta Atkins este cea pe care Kim Kardashian se bazează de ani buni şi care a ajutat-o de fiecare dată să slăbească. Este vorba despre acea dietă care presupune un consum mai mare de carne şi foarte puţini carbohidraţi.

Potrivit nutriţionistului personal al vedetei, fiecare masă pe care o consumă are inevitabil şi o sursă de proteiine animale. Fie că este vorba despre peşte, ouă, pui sau vită, Kim Kardashian respectă cu stricteţe acest lucru şi combină proteinele animale cu alimente bogate în fibre (cum ar fi anghinare şi dovleac) şi grăsimi sănătoase (din avocado şi uleiul de măsline extravirgin).

Un reprezentant Atkins care colaborează cu celebra mămică a dezvăluit câteva secrete despre dietă.
"Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod