Kim Kardashian

Cum slăbeşte Kim Kardashian după fiecare naştere

Planul de meniu urmat de Kim Kardashian

Lactatele le consumă în cantităţi mici


Chiar dacă adoră brânzeturile, Kim nu are voie să consume o cantitate mai mare de 110 grame pe zi, explică pentru publicaţia elle.com, Colette Heimowitz, nutriţionistul vedetei.

Untul şi smântâna sunt alte două alimente pe care vedeta le poate consuma, dar în cantităţi foarte mici şi ocazional. Două dintre alegerile preferate de Kim la micul dejun sunt: omleta cu brânză şi bacon de curcan sau piept de pui cu mozzarella. De asemenea, vedeta este înnebunită după supa de ceapă cu brânză topită deasupra, pe care nutriţionistul i-o recomandă, însă fără să depăşească cantitatea recomandată de brânză.

Nu ţine cont de calorii, ci de combinaţiile pe care le face


Kim Kardashian nu are o dietă săracă în calorii, deoarece tocmai acest lucru te determină să simţi mai intens senzaţia de foame şi să nu rezişti tentaţiilor culinare de tot felul, după cum susţine nutriţionistul. Vedeta consumă până la 1.800 de calorii pe zi şi are grijă să includă proteine, grăsimi sănătoase şi carbohidraţi bogaţi în fibre.



Pe parcursul unei zile Kim mănâncă:

  • 110-170 de grame de proteine animale (peşte, ouă, vită, pui, curcan)
  • 110 grame de brânză
  • 8-10 porţii de legume
  • 2 linguri de grăsimi sănătoase din uleiul de măsline extravirgin

 

Ce alimente nu consumă Kim Kardashian


În această categorie a alimentelor interzise intră dulciurile de orice fel, zahărul, biscuiţii, făina albă şi orezul alb. Astfel că în loc de orez alb poţi să consumi orez brun, în locul cartofilor obişnuiţi poţi să alegi cartofii dulci, iar dacă ai poftă de un desert este de preferat să-l prepari cu îndulcitori precum Splenda, recomandă nutriţionistul vedetei.



Kim Kardashian, protagonistă a show-ului TV "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat anul trecut de Forbes.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012 şi s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa. Fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013, iar în decembrie anul trecut a adus pe lume un băieţel pe care l-au numit Saint. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod