Dietă strictă

Cum să pierzi 4,5 kilograme în 3 zile. Dietă strictă!

Este foarte important să ţii cont de toate regulile acestei diete şi să le urmezi cu stricteţe, altfel nu vei reuşi să dai jos cele 4,5 kilograme promise!
Cea mai importantă regulă este să mănânci exact ce îţi este prezentat în meniul zilnic.

Singurul lichid care este permis este apa, mâncatul între mese este interzis şi nu ai voie să consumi alte condimente în afara de sare şi piper.

Livelygalleriesalways.me ne prezintă meniurile pentru cele 3 zile de dietă:

Meniul pentru ziua 1:


Mic dejun: 1 ceaşcă de cafea sau de ceai (cu cafeină), 1 felie de pâine prăjită (de preferat din grâu integral) şi două linguriţe de unt de arahide

Prânz: 1 ceaşcă de cafea sau ceai cu cafeină, 1/2 ceaşcă ton, 1 felie de pâine normală sau prăjită

Cină: 75 grame din orice tip de carne, 1 ceaşcă de fasole verde, 1 măr mic, jumătate de banană şi 1 ceaşcă de îngheţată de vanilie

Meniul pentru ziua 2:


Mic dejun:
1 ou gătit cum vă place, 1 felie de pâine, jumătate de banană

Prânz: 1 ou fiert tare, 1 ceaşcă brânză de vaci, 5 biscuiţi (crackers)

Cină: 2 hot dog, 1 ceaşcă broccoli, 1/2 ceaşcă morcovi, o jumătate de banană şi 1/2 cească îngheţată de vanilie

Meniul pentru ziua 3:


Mic dejun: 5 biscuiţi (crackers), o felie de brânză cheddar şi un măr mic

Prânz: 1 ou gătit după preferinţe şi o felie de pâine normală sau prăjită

Cină: 1 ceaşcă de ton, jumătate de banană şi o ceaşcă de îngheţată de vanilie

Porţiile şi regulile sunt atât de clare, încât dacă le respecţi nu ai cum să dai greş. Pentru a fi mai uşor, există şi îngheţata, acea recompensă dulce care te va ajuta să scapi de pofta de zahăr!
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 24 Nov 2017, 20:25
    Dieta Army

    Este inspirata din dieta Army, de departe cea mai buna dieta pe termen scurt, numai ca aceea este conceputa de medici, nutritionisti si psihologi - deci este mai echilibrata, mai sanatoasa, se bazeaza pe reactia chimica provocata de ingerarea alimentelor respective ... si, oricum, este calculata in asa fel incat sa nu-i omoare pe militari, sa nu-i deprime si nici sa nu-i determine sa omoare sau sa manance personalul de la popota. Eu am facut de doua ori aceasta dieta si am slabit cate 3 kg de fiecare data - doar atat, pentru ca programul meu nu seamana absolut deloc cu al militarilor; ei pierd sigur 4,5 kg, datorita efortului fizic depus. Nu cunosc un alt regim mai eficient sau mai sanatos decat acesta : http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/14287/cum-sa-slabesti-rapid-dieta-army.html.

    0
    0

  • Dan pe 17 Sep 2017, 01:34
    Interesant

    mao, suntem satui sa ni se zica sa mancam mai putin, nu e asa usor ptr multi dintre oameni, cand ai foamea aia si pofta sus, nu mai te abtii tu, iti zic eu, e usor de spus, tu nu stii cum este, nici medical care e mecanismul si nici nu ai trecut prin asta, sunt profi universitari, medici, care sunt grasi, nu o sa zici ca-s prosti aia, daca ai ceva dereglat la creier (nu iti explic acuma ca oricum nu stii), ai foame si pofta peste normal, te saturi cu mai mult fara sa vrei. Ideea e ori sa nu mai simti foame si pofta peste normal, ori sa mananci si sa nu mai te ingrasi, excesul de kcalorii sa fie eliminat la toilet, altceva nu functioneaza, ca dovada ratele de recidiva in lume, cresterea nr de obezi.

    0
    0

  • Dan pe 17 Sep 2017, 01:26
    Vrajeala

    Am spus si ieri, nu ai cum slabi 4,5 Kg in 3 zile, dieta aia de mai sus este cu mai putini carbohidrati, asa ca in primele zile din cauza asta dai mai multa apa afara si 1-2-3 kg, dar real nu ai dat grasime. Ma repet, dovada este ca apoi daca tii mai departe aceasta dieta nu mai dai asa repede ! Deci probati sa vedeti. Poate cine a pus dieta aia nici nu stie si chiar crede ca a slabit 4,5 kg in 3 zile din grasime. Cu cat mananci mai multi carbohidrati cu atat se retine mai mult lichid in organism, pe probate. Mda, daca mananci mai putini carbo mereu de atunci in colo, sigur ca acele kg nu le mai pui ca nu mai retii atata apa chiar daca bei la fel, insa sa vedem care imi zice ca a mai dat inca 3-4,5 kg in urmatoarele 3 zile dupa primele trei de dieta :))). Si oricum si 4,5 Kg e cam mult in trei zile si ca apa sa dai afara. Asta e realitatea oricat am fugi de ea.

    0
    0

  • mao pe 16 Sep 2017, 18:04
    Am eu cea mai buna reteta de slabit si mentinere:

    Mananci dracului mai putin!

    1
    0

  • Radu pe 16 Sep 2017, 11:19
    prosti.

    Cina, net plus calorica fata de micul dejun . Vorbiti prosti

    1
    0

  • Mkircea pe 7 Sep 2017, 13:56
    retete minune

    Nu ai cum sa slabesti 4,5 kg in trei zile nici daca strai in cap. Orice fortare a organismului, il duc la o stare de protectie. Dupa abuzarea lui, va incerca sa recastige aproape din nimic pierderas suferita, care, era un "punct de echilibru" pe care statuse o perioada indelungata. Sa nu vorbim despre retele minune din presa romaneasca impotriva a tot felul de afectiuni inca cercetarea de varf mondiala bazata pe multe miliopane nu a dat rezultate.

    5
    0

  • lucia pe 7 Sep 2017, 11:27
    ..

    O dieta in care sa te indopi la CINA cel mai mult..si tot la cina, inghetata , care e plina de zahar, prafuri cu arome artificiale si E-uri ..si dimineata cafea, la pranz cafea..etc super -dieta in care sanatatea chiar nu conteaza!

    1
    0

  • Pulerius Giorgian pe 18 Aug 2017, 13:28
    Am venit aici ca sa rad

    n-am plecat dezamagit

    13
    0

  • gug pe 17 Aug 2017, 10:48
    ..

    nu e o dieta f eficienta deoarece nu este luata in consideratiune zodia persoanei tzinta

    10
    11

  • Catalin pe 17 Aug 2017, 09:13
    Bulls***

    Dieta asta va va incetini metabolismul si veti pune inapoi cele 4.5 kg foarte repede si poate chiar mai mult. Deasemenea, va va fi foame. O dieta buna nu va lasa flamanzi. Tonul este nesanatos - contine cantitati mari de mercur.

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod