Cum îşi menţineau siluetele divele din vechiul Hollywood

Celebra Marilyn Monroe a practicat yoga pentru tonifierea corpului şi a consumat în fiecare dimineaţă două ouă crude amestecate cu lapte cald.
Vedetele de la Hollywood au adoptat tot timpul diverse diete sau sporturi pentru a-şi menţine silueta şi a fi mereu în vogă. Dacă chirurgia estetică este astăzi o soluţie perfectă şi rapidă pentru divele de la Hollywood, multe dintre femeile consacrate din trecut au adoptat principii alimentare simple şi au practicat diverse sporturi pentru a fi frumoase.

Iată cum îşi menţineau siluetele Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Grace Kelly!


1. Marilyn Monroe: yoga şi fără masa de prânz


Silueta celebrei Marilyn Monroe a reprezentat un ideal de frumuseţe în trecut până în zilele noastre. Multe femei şi bărbaţi au admirat-o, iar vedeta a recurs la metode nu tocmai uşoare pentru a-şi menţine formele de invidiat. Astfel, că potrivit specialiştilor, Marilyn Monroe ar fi practicat înotul, tenisul şi gimnastica, iar apoi a optat pentru yoga pentru un antrenament complet.

Nici alimentaţia vedetei nu este una simplă dacă ne luăm după faptul că ea sărea mereu peste masa de prânz. În schimb, opta la micul dejun pentru două oua crude amestecate cu lapte cald şi o multivitamină. La cină, diva consuma carne în special de miel, vită sau ficat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod