Femeie cu abdomen plat

Cele 4 reguli simple pentru un abdomen plat


Smoothie pentru abdomen plat

Evită stresul

Stresul este considerat un alt duşman care îţi pune piedici serioase în obţinerea unui abdomen plat. Atunci când eşti stresată, corpul eliberează cortizol, un hormon care s-a demonstrat că creşte pofta de mâncare şi favorizează depunerea grăsimii abdominale. Yoga, meditaţia, băile calde, masajul sau orice altă activitate care îţi aduce calm şi relaxare trebuie să constituie o prioritate pentru tine dacă eşti o persoană agitată şi stresată.


Bea acest smoothie zilnic

Iaurtul grecesc, afinele şi ananasul stau la baza acestui smoothie care ajută la arderea grăsimilor din zona abdominală. Iaurtul grecesc furnizează multe proteine şi calciu care sunt esenţiale în procesul de slăbire.

Un studiu realizat pe cobai şoareci arată că prin consumul zilnic de afine timp de 90 de zile, grăsimea de pe abdomen se reduce semnificativ, colesterolul scade şi nivelul insulinei se menţine constant.
Afinele au puţin zahăr, multe fibre şi sunt potrivite pentru o gustare sănătoasă, dar şi pentru micul dejun alături de un iaurt grecesc.

Ananasul conţine bromelină, o enzimă care este esenţială pentru digestie şi elimină senzaţia de balonare.

Ca să prepari acest smoothie care te scapă de burtă trebuie să amesteci în blender: 90 de grame de iaurt grecesc degresat cu 1 lingură de unt de migdale (sau arahide, dar făcut în casă), 1/2 ceaşcă cu afine congelate, 1/2 ceaşcă cu bucăţi de ananas, un pumn mare cu kale sau spanac şi 3/4 cană cu apă.
Băutura va avea în jur de 283 de calorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod