Ce mănâncă oamenii sănătoși la micul dejun?

Descoperă câteva idei de mic dejun echilibrat la care apelează oamenii sănătoși și Inspiră-te din aceste combinații perfecte!


Știi deja că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar îți este greu să găsești cele mai bune combinații. Este foarte important ce alegeri faci la micul dejun, deoarece acestea vor conferi nutrienții esențiali și senzația de sațietate până la masa de prânz.

Ca să știi cum să combini cele mai bune alimente la micul dejun, astfel încât să ai în farfurie proteine, carbohidrați complecși, grăsimi bune și fibre, iată câteva idei la care apelează numeroși antrenori și oameni care iubesc să facă sport cu regularitate. BuzzFeed a făcut o galerie cu cele mai inspirate idei pentru un mic dejun echilibrat:
1 din 12

Ouă fierte moi, avocado, orez și verdețuri

”Acesta este micul meu dejun preferat. Dacă nu am suficient timp dimineața, împachetez doar ouăle într-o pungă resigilabilă sau le pun într-o caserolă împreună cu un avocado. În cazul în care timpul îmi permite, prefer ouăle cu avocado, verdețuri și orez sau quinoa. Acesta este un mic dejun consistent după un antrenament fizic intens. Plus o cană cu ceai verde și sunt fericită”, explică Shauna Harrison, un antrenor recunoscut și instructor de yoga. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod