Ce dietă a urmat Pippa Middleton înainte de nuntă?

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a respectat cu strictețe regulile dietei Sirtfood ca să arate impecabil în ziua nunții. Ce presupune această dietă?
Pippa MIddleton s-a căsătorit cu miliardarul James Matthews pe 20 mai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-un sătuc din Anglia. Mireasa a sosit la biserică alături de tatăl său, la bordul unui bolid Jaguar decapotabil din 1951, relateayză cotidianul britanic Daily Mail. Ea a fost așteptată de logodnicul James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016.

Ca să arate perfect în ziua nunții, Pippa MIddleton care a făcut senzație cu apariția fermecătoare pe care a avut-o în urmă cu șase ani la nunta surorii sale, Kate, cu prințul William, a urmat o dietă numită Sirtfood, scrie publicația E! Online.


Ce presupune dieta Sirtfood?


Pippa a decis să urmeze această dietă înainte de nuntă, urmărind să mărească consumul de alimente cu un conținut ridicat de antioxidanți. Acest lucru ajută la activarea unor gene care controlează metabolismul și intensifică arderea grăsimilor. 

În mare parte, dieta se bazează pe consumul de vegetale, cum ar fi varza kale, verdețuri, ceai verde, hrișcă, ciocolată neagră, vin roșu, ulei de măsline extravirgin, nuci, rucola, căpșuni, cacao și cafea.
Toate aceste alimente conferă un plus de antioxidanți care aduc beneficii organismilui.

Prima fază a dietei
În prima săptămână, Pippa a consumat 1000 de calorii în primele trei zile (trei sucuri verzi pe zi plus o masă bogată în alimente cu antioxidanți). Apoi până la finalul săptămânii a consumat 1500 de calorii (două sucuri presate la rece pe zi plus doua mese bogate în alimente cu antioxidanți). 

A doua fază a dietei
Timp de două săptămâni, Pippa a consumat câte trei mese bogate în antioxidanți pe zi și un suc presat la rece.

Faza de menținere
Poți să folosești această dietă ca să îți faci un plan alimentar sănătos pe care să-l menții pe termen lung.
De asemenea, poți să urmezi oricând din nou dieta atunci când ai probleme cu kilogramele în plus. 


Avantajele și dezavantajele dietei Sirtfood


Încurajarea consumului de alimente nutritive și integrale este benefică, deoarece se știe că antioxidanții luptă cu radicalii liberi, au efect antiinflamator și protejează corpul de boli.

Dietele lichide s-au dovedit a nu fi eficiente pe termen lung, însă atunci când sunt integrate în cadrul unui plan alimentar sănătos pot să aibă un efect detoxifiant și să te ajute la slăbit.

Limitarea numărului de calorii constituie cea mai bună soluție pentru a pierde kilogramele în plus. Însă, cel puțin pentru prima săptămână, numărul caloriilor este unul mult prea scăzut, iar unii specialiști nu consideră a fi o alegere sănătoasă. 

Prin urmare, este de preferat să incluzi alimentele integrale cu mulți antioxidanți, sucurile verzi presate la rece într-un plan alimentar sănătos și echilibrat pe care să nu îl privești ca o dietă, ci ca un stil de viață. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod