Băutura minune care stimulează metabolismul și te ajută să slăbești

O combinație de trei ingrediente pe care le ai mereu la îndemână te poate ajuta să arzi mai multe calorii și să slăbești.
Nu este deloc ușor să scapi de kilogramele în plus, iar curele de slăbire pot să se transforme într-un adevărat coșmar pentru oicine. Însă, un lucru foarte important pe care trebuie să-l reții este acela că niciodată nu trebuie să te înfometezi pentru a slăbi. Dietele stricte și foarte restrictive nu aduc nimic bun, deoarece nu furnizează suficient de mulți nutrienți pentru buna funcționare a corpului. 

De aceea este foarte important să faci schimbări în alimentația ta pe care te poți baza pe termen lung că te ajută să slăbești și să te menții la greutatea corporală dorită.
Numai cu ajutorul unui plan alimentar sănătos, exerciții fizice efectuate zilnic și un consum ridicat de apă poți să slăbești sănătos, fără riscul de a-ți afecta organismul. 

Dacă ai pus deja în aplicare acest plan, trebuie să apelezi la un mic truc care are rolul de a accelera și mai mult metabolismul, ajutându-te astfel să arzi mai ușor grăsimile, scrie site-ului Healthy Food House. Combinația recomandată pentru slăbit este o băutură care promite rezultate spectaculoase.
Ea conține lămâie, scorțișoară, miere și apă caldă.

Lămâile sunt considerate un puternic detoxifiant și sunt excelente în stimularea procesului de slăbire. Mierea de albine are efecte antibacteriene, întărește sistemul imunitar și are efect alcalin asupra corpului. La aceste ingrediente se adaugă apoi scorțișoara care stimulează digestia, reglează nivelul insulinei și favorizează digerarea optimă a carbohidraților. De asemenea, scorțișoara are capacitatea de a ajuta corpul să absoarbă mult mai ușor și rapid toate substanțele nutritive din alimentele pe care le consumăm.


Cum să prepari băutura minune care stimulează metabolismul și te ajută să slăbești?


Ai nevoie de:

- zeama de la o jumătate de lămâie
- 1 linguriță cu miere de albine
- 1 linguriță cu scorțișoară
- 1 pahar cu apă călduță.

Se amestecă bine toate ingredientele și se consumă în fiecare dimineață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod