Andreea Marin, preocupată de mâncarea sănătoasă. Descoperă-i meniul!

Vedeta dă lecţii de nutriţie pe Facebook şi ce arată alegerile alimentare pe care le face. Sucul din iarbă de grâu este un ingredient secret al divei.

Vedeta de 39 de ani arată mai bine ca niciodată şi totul se datoreazaă stilului de viaţă pe care şi l-a schimbat radical. Sportul şi alimentaţia sunt printre principalele preocupări ale vedetei şi nu le ignoră nici atunci când are un program încărcat.

Urmează cu stricţete programe de detoxifiere, iar în prezent face doar alegeri alimentare sănătoase, axându-se în principal pe preparatele fără foc şi vegane.

După despărţirea de Ştefan Bănică jr. de anul trecut, Andreea Marin a decis să se ocupe mai mult de sănătatea ei şi să slăbească. Şi a reuşit să dea jos 25 de kilograme.

Sucurile "magice" cu care slăbește Andreea Marin

"Respectă-ţi corpul şi sănătatea, nu mânca ceea ce nu-ţi face bine şi cu siguranţă costă - nu te mai păcăli că nu e aşa:). Exemple negative: un hamburger mâncat cu poftă pe fugă, produse de patiserie înfulecate în grabă cu un suc plin de chimicale alături, produse arătoase şi tratate chimic ce rezistă nepermis de mult, căci nu mai sunt demult naturale...

Nu te grăbi. Gândeşte, hrăneşte-te cu cap! Eu nu am făcut-o în trecut, dar cu convingere - şi cu rezultate - am grijă de mine astăzi. Preţuieşte-ţi viaţa!", îndeamnă vedeta pe pagina ei de Facebook.

Iată ce alegeri alimentare face  „Zâna Surprizelor“, după cum reiese din fotografiile postate de ea pe Facebook:

1 din 6

Desert fără zahăr

"Ce vedeţi în imagine e un desert fără zahăr, cremele conţin portocală, mango, morcov, caju, ulei de cocos, afine, mure, coacăze negre, seminţe pentru blat etc. O bunătate! Jucaţi-va acasă, în bucătărie, aveţi curiozitatea de a căuta şi încerca reţete inspirate de natură, renunţaţi măcar o zi pe săptămână la mâncărurile grele tradiţionale şi veţi economisi un buget pe care îl puteţi folosi pentru sănătatea voastră", scrie Andreea Marin pe Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod