5 trucuri pentru a slabi cu placere!

Se pare ca moda manechinelor subnutrite este pe cale sa dispara, insa atentie la kilograme! Foarte usor acestea pot scapa de sub control, iar in doar o luna poti deja renunta la jumatate din garderoba pentru ca toate hainele te srang!
Bine, si noi femeile ne cam luam haine fixe, de ce sa nu recunoastem...si uneori chiar mergem pe ideea ca mai dau eu jos cativa centimetri si imi vor veni toate perfect! Daca simti ca ai luat putin proportii este timpul sa incepi sa dai jos kilogramele si centimetrii in plus incet, dar sigur! Iti impartasesc cateva trucuri pentru a slabi cu placere!


1. Nu spune nimanui ca te apuci de slabit!

Cand tinem regim, avem tendinta de a vorbi despre el, ce mancam, cand, cum. Familia si prietenii evident ca iti vor spune: "Arati super asa cum esti, ce te-a apucat?", insa trebuie sa ai vointa si sa nu te lasi asa de usor convinsa sa renunti, pentru ca un trup sanatos se mentine cu o alimentatie sanatoasa! Asadar incepe dieta in secret!


2.
Renunta la lipide si apuca-te de impachetari de slabire!

Renunta la lipide, este primul pas pe care trebuie sa il faci! Unde se gasesc aceste lipide? Iata o lista uzuala:

  • carne;
  • mezeluri;
  • lactate integrale;
  • smantana;
  • unt;
  • untura;
  • branzeturi.

Evident ca poti manca lejer lactate degresate!
Impachetarile destinate slabirii sunt cele mai efciente! Dupa primele 2 sedinte intensive vei da jos deja pana la 1 kg si cei din jur vor observa o mare schimbare! Corpul tau se va detoxifia, se vor accelera functiile de consum ale organismului tau, iar celulita va disparea treptat, o data cu apa retinuta in celule!


3.
Cantareste-te doar 1 data pe saptamana!

Esti tentata sa te urci in fiecare dimineata pe cantar, insa asta este o mare greseala! In anumite zile poti retine mai multa apa, in alte zile poate ai mancat mai multe legume si fructe si te simti balonata, asadar cantaritul zilnic intr-o dieta nu face decat sa te demoralizeze! Asadar, alege-ti o zi din saptamana cand sa te cantaresti si doar atunci!


4. Nu uita sa bei apa intre mese si sa iei gustari!

Intre mese este foarte important sa bei suficienta apa, nu astfel incat sa te balonezi si sa-ti inunzi stomacul, dar 1 l de apa plata cu o lamaie stoarsa pe zi in timpul dietei face minuni in ceea ce priveste eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor! Nu uita sa mananci cate un fruct sau sa-ti faci un fresh de citrice intre mese! Nu vei putea sa rabzi 5 ore fara sa mananci nimic, deoarece cam 4- 5 ore trebuie sa fie diferenta intre cele 3 mese zilnice!


5.
Nu exagera!

Incearca sa fii rationala in ceea ce ti-ai propus! Nu exagera cu diete drastice sau dorindu-ti sa ajungi la greutatea pe care o aveai la 15 ani pentru ca sunt niste scopuri pe care nu le poti atinge, sau daca le atingi vei da de probleme grave de sanatate! Daca o iei incet, renunti la micile placeri "vicioase" si te disciplinezi alimentar, atunci vei avea numai de castigat!
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 20 Sep 2009, 13:13
    contra slabit

    terminati mai cu prostiile pt slabit ..voi trebuie sa ii multumiti bunului dumnezeu ca nu va lasat cu malformati, pt ca cine va vrea va place si asa ...pt fiecare dintre noi exista o jumatate ,tu doar trebuie sa o cauti sau te va gasi ea ... respect

    0
    0

  • anna pe 19 Aug 2009, 20:55
    sooper tare

    m-am gandit sa m apuc de slabit,desi nu am chiar multe kg in plus.......dar vreau sa slabesc mai mult la coapse si fese.....ce imi sugerati????

    0
    0

  • bblusha pe 22 Apr 2009, 22:01
    asa e

    pi si as km vrea sa scap de vreo 15 kg da asta e

    0
    0

  • Andreea pe 19 Apr 2009, 17:22
    E greu dar merita!

    Si eu imi doresc sa mai scap de 5 kg....si o sa reusesc pentru ca asa mi-am propus! De o luna si ceva incerc sa mananc cat mai sanatos,putin si des,foarte multa apa si jogging! Am scapat de 5kg mai am 5! Foarte interesante articolele voastre,felicitari!

    0
    0

  • deea_forever95 pe 2 Apr 2009, 21:37
    eu

    incerd sa slabesc da e greu,,,,,nu respect programul propus.. nu sunt grasa dar oricine isi doreste mai mult,,

    0
    0

  • ROXANA pe 20 Iun 2008, 17:35
    VREAU NEAPARAT SA SLABESC

    Ajutati-ma sa slabesc. VA ROGGGGGGG VA MULTUMESC

    0
    0

  • katA pe 16 Sep 2007, 17:15
    vointa

    k sa inkepi o dieta trebuie sa ai o vointa de fier.trebuie sa fi sigura pe tne si sa iti atingi telul.

    0
    0

  • TEO pe 18 Iun 2007, 18:30
    CURAJ

    PE LANGA AMBITIE O SA AI CURAJ DUPA CE INCEPI SA SLABESTI SUCCES

    0
    0

  • teo pe 5 Mai 2007, 09:40
    trebuie sa ai ambitie..nu renunta

    Eu m-am ingrasat cam intr-un an 15 kg, fiind si mica de statura..aratam oribil.M-am ambitionat sa slabesc:am slabit in prima saptamana 5 kg, doar schimbandu-mi felul in care ma alimentam si consumand multa apa plata.. Acum sunt in sapt a doua...dar nu pot spune ca am rezultate spectaculoase..dar nu ma las..cu vointa sunt sigura ca o sa reusesc..mai am de dat jos inca 8kg...

    1
    0

  • kikiriki pe 3 Mai 2007, 14:07
    si eu imi doresc sa slabesc

    Multumim pt sfaturi sunt binevenite.Dar ce ne facem cu partea finanaciara?Nu toata lumea are bani sa mearga la impachetari.

    0
    0

  • alina pe 3 Mai 2007, 09:53
    anturajul conteaza

    daca ai in jurul tau un copil si un sot la care le gatesti zilnic...mai greu cu vointa...dar daca iti propui sa nu mananaci anumite alimente...merge

    0
    0

  • ramona pe 3 Mai 2007, 09:27
    apa multa plus exercitii

    sunt inca o persoana lenesa si fara vointa, dar care s-a ingrasat. motivul: o cina bogata gatita cu dragoste dupa care somn. dar combinatia apa multa+exercitii pilates (20 minute de 3 ori pe saptamana) chiar da rezultate. nu am renuntat la nimic din ce imi place sa mananc si ma simt super, atat fizic cat si psihic. asa ca, bafta fetelor!!!

    0
    0

  • pop maria pe 30 Apr 2007, 12:56
    am slabit

    acum trei am slabit in doar 3 luni 30 de kg. ma simt minunat

    0
    1

  • popa mariana pe 29 Apr 2007, 09:55
    cum am aslabit

    AM SLABIT 7 KG INTR-O LUNA RENUNTAND LA LIPIDE SI GLUCIDE. MANANC 5 MESE PE ZI, CARE CONSTAU IN LAPTE SI IAURT DEGRESAT, FRUCTE9 MERE, PORTOCALE), LEGUME( ROSII, CASTRAVETI, CARTOFI - IN CANTITATE MICA- FASOLE VERDE, OREZ( IN CANTITATE MICA, PESTE FIERT CU LAMAIE SI VERDETURI, CARNE DE VITA SAU PUI, FIARTA SAU GRATAR. NU M-AM SIMTIT RAU SI AM ENERGIE. VA UREZ SUCCES. PT MAI MULTE DETALII mariana_csn@yahoo.com

    1
    0

  • alexa pe 29 Apr 2007, 08:37

    Cu perseverenta si multa, multa rabdare se poate slabi! In 3 luni am slabit 10 kg (pentru unii mult, pentru altii putin poate!)si nu am de gand sa ma las pana nu ajung aproape de greutatea ideala!

    0
    0

  • alexandra pe 27 Apr 2007, 23:33
    hmmm...

    cum e cu impachetarile astea pentru slabit?unde le putem face?ca suna bine...1 kg dupa 2 sedinte...!!??nu le putem face si acasa??eu am probleme in jurul taliei...si nu pot scapa de kilogramele de acolo :( am 18 ani si nu as vrea sa incep de la varsta asta sa tin dieta.ce sa fac?

    0
    0

  • trif mirela pe 26 Apr 2007, 20:50
    imi doresc sa slabesc

    da am incercat pe pielea mea toate sfaturile si sunt adevarate, dar ce ne facem cand vointa si ambitia ne parasesc? sper sa am puterea sa merg mai departe deoarece am in plus cu vreo 30kg

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod