Paul Siserman

Chef Paul Siserman vă recomandă "Lucskos"

Chef Paul Siserman vă recomandă "Lucskos"

Varza este cultivată de peste 4.000 de ani. Deși i se face asociere cu Irlanda, celții au fost cei care au adus varza pe teritoriul european, tocmai din Asia, în jurul anului 600 Î.H.
Chef Paul Siserman vă recomandă Spaghete Oglio-Aglio-Peperoncino

Chef Paul Siserman vă recomandă Spaghete Oglio-Aglio-Peperoncino

Despre Italia v-am mai povestit. Și o voi face în continuare, cu atât mai mult cu cât bucătăria lor mi se pare a fi una dintre cele mai delicioase.
Chef Paul Siserman va recomanda Somon cu legume si sos de lamaie

Chef Paul Siserman va recomanda Somon cu legume si sos de lamaie

Acum cateva zile am vazut un documentar fascinant despre ursii polari. Priveam cu atentie modul in care isi procura hrana, mai ales cum pescuiesc somonii.
Cordon Bleu cu piure de mazăre şi sos de ardei by Chef Paul Siserman

Cordon Bleu cu piure de mazăre şi sos de ardei by Chef Paul Siserman

Franţa, patria modei, a parfumurilor şi a mâncărurilor rafinate. Nu trebuie să fii un “connaisseur” în materie de istorie gastronomică pentru a identifica provenienţa “Le Cordon Bleu”.
Beef Wellington: o rețetă înconjurată de legende

Beef Wellington: o rețetă înconjurată de legende

În această săptămână vă propun o rețetă extrem de gustoasă și înconjurată de legende: Beef Wellington.