Descopera-ti propriul trup

Acest exercitiu este conceput special pentru a reusi sa-ti cunosti propriul trup mai bine. Vei invata cum sa te relaxezi si cum sa te concentrezi asupra senzatiilor si a...
Acest exercitiu este conceput special pentru a reusi sa-ti cunosti propriul trup mai bine. Vei invata cum sa te relaxezi si cum sa te concentrezi asupra senzatiilor si a dorintelor sexuale. De asemenea, chiar daca te gadili foarte usor, acest exercitiu te va ajuta sa te linistesti si sa te bucuri cat mai mult de mangaieri.

Foarte multi oameni ignora placerea senzatiilor trupului concentrandu-se mai mult asupra stimularii in zona genitala. Facand acest lucru, nu vei mai reusi sa creezi intimitate intre tine si partener si nici nu veti mai simti nimic din toata placerea preludiului, ramanand doar la nivelul unui simplu act sexual care va poate dezamagi pe amandoi.

Pregatirea:
- Trebuie sa ai la dispozitie cel putin o jumatate de ora pentru acest exercitiu.
- Inainte sa incepi, scoate telefonul din priza, incuie usa si asigura-te ca nimic si nimeni nu te va deranja.

Incepe cu o baie:
- Trebuie sa umpli cada cu apa calda iar daca nu ai cada, un dus va fi suficient. Alege un spumant de baie sau un ulei care iti place, intra in cada si relaxeaza-te.
- Inchide ochii si constientizeaza caldura apei pe piele. Iti dai seama de diferenta de temperatura a apei in diferitele parti ale corpului? Cum simti miscarea apei de-a lungul corpului? In felul acesta poti descoperi care sunt zonele cele mai sensibile, cu senzatiile cele mai puternice.

Sterge-te cu un prosop cald!

Concentreaza-te asupra a ceea ce simti. Corpului tau ii place sa fie mangaiat mai aspru sau dimpotriva? Senzatiile pot fi diferite in diferite parti ale corpului. Usuca-ti fiecare parte a corpului, cu miscari circulare, de la exterior spre interior, chiar si intre degetele de la picioare.

Cerceteaza-ti trupul din cap pana in picioare!

- Daca vrei, poti folosi o lotiune de corp. Descopera ce fel de mangaieri iti plac in diferite zone ale corpului.
- Experimenteaza diferite presari (lovituri) si ciupituri concentrandu-te asupra preferintelor corpului tau. Acorda mai mult timp mangaierii sanilor si in special a sfarcurilor. Aceasta este zona erogena preferata de barbati dar si de femei.
- Continua mangaierile ducand mainile spre stomac, solduri, fund si terminand in interiorul coapselor.

Sfaturi:
- Pe tot parcursul exercitiului, constientizeaza in permanenta ceea ce simti. Relaxata? Invigorata? Rasfatata?
- In cazul in care la sfarsit te vei simti prost sau vinovata ca ai pierdut atata timp cu tine, aminteste-ti urmatorul lucru: cu cat iti vei cunoaste corpul mai bine cu atat te vei bucura mai mult cand vei face dragoste.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 19 Nov 2008, 16:58
    intrebare

    aceasta intrebare costa?"

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod