Ce subiecte abordezi la prima intalnire?

In sfarsit, s-a intamplat ceea ce iti doreai de multa vreme: el si-a luat inima in dinti si te-a invitat in oras. Dupa ce ti-au mai trecut primele emotii si (sa admitem) ai solutionat...
In sfarsit, s-a intamplat ceea ce iti doreai de multa vreme: el si-a luat inima in dinti si te-a invitat in oras. Dupa ce ti-au mai trecut primele emotii si (sa admitem) ai solutionat cele doua mari necunoscute ("Cum sa ma imbrac" si "Cum sa-mi aranjez parul"), iti permiti sa te relaxezi putin si sa te gandesti la seara minunata pe care o veti petrece impreuna. De fapt, ce sa vezi? Abia atunci intri cu adevarat in panica...

Oare cum va decurge intalnirea? Despre ce veti discuta? Se va inchega o conversatie sau, cu mici exceptii, va veti uita unul la altul intreaga seara si veti incerca sa umpleti pauzele jenante cu zambete neconvingatoare?

Te-ai putea gandi ca asemenea probleme nu-si fac decat adolescentele. Dar, in subconstient, stii si tu foarte bine ca temerile acestea sunt firesti si ca, indiferent de varsta, nu esti scutita de ele. De altfel, nu stii ca despre femeile indragostite se spune ca uneori se comporta ca niste adolescente?

Prin urmare, inainte de a iesi din casa, revizuieste-ti gandurile si pune la punct o mica strategie. Bineinteles, nu-ti poate garanta nimeni ca aceasta seara va reprezenta "inceputul unei frumoase prietenii" (da, stiu, acum devii romantica pentru ca-ti amintesti de "Casablanca"). Insa cel putin, poti fi destul de sigura ca nu va fi o seara ratata...

  • Vom incepe cu un "Asa nu": evita intrebarile despre trecut. Sigur ca esti curioasa, dar este bine sa te abtii - si nu numai acum, ci si in lunile urmatoare (daca veti incepe o relatie). Nu-l lasa nici pe el sa te iscodeasca; spune-i simplu ca, in acel moment, are toate atentia ta si acest lucru ar trebui sa-i fie, deocamdata, de ajuns. Unele femei fac greseala de a-i intreba despre trecutul lor, stiind ca barbatilor le place sa vorbeasca despre ei insisi. Da, insa e bine sa eviti acest subiect.
  •  Discutiile despre calatorii nu dau gres decat rareori. Singura conditie este sa nu aduci vorba prea abrupt, pentru ca ar putea crede ca vrei doar sa te lauzi. Insa, de vreme ce ati ajuns la o intalnire, stiti cate ceva unul despre celalalt, asa incat sunt toate sansele ca subiectul sa vina de la sine. Iar de aici incolo, ar insemna ca s-a spart gheata. Pune accent pe intamplarile nostime si inedite din calatorii si nu ezita sa faci haz pe socoteala ta - se stie ca barbatilor le plac femeile care au simtul umorului...

  •  O discutie interesanta poate incepe chiar de la bauturile comandate de fiecare, mai ales daca va aflati intr-un restaurant sau intr-un bar. De exemplu, "Prima bere din viata mea". Dar daca povestea ta include si faptul ca te-ai imbatat, ar trebui sa omiti amanuntul. Poti "carmi" conversatia catre preferinte culinare si ii poti povesti despre experientele tale (reusite sau nu) intr-ale bucatariei. Ar fi recomandabil sa faci asta numai daca esti genul de persoana care nu se ia prea mult in serios.

  •  "Ce planuri profesionale ai?". Vezi cum pui intrebarea, sa nu creada omul ca ai fi interesata exclusiv de aspectul financiar. Sigur ca si asta te intereseaza (saracia nu e romantica decat cel mult in carti), dar n-ar fi prea diplomatic sa fii foarte explicita in acest sens. Dar, subiectul in sine se poate dovedi unul deosebit de prolific si-i da ocazia partenerului sa vorbeasca despre ceea ce-l pasioneaza.

  •  "Ce-ti place sa faci in timpul liber?". Nu formula chiar asa; aici este doar un exemplu si, daca trantesti intrebarea ca atare, va avea senzatia ca i s-a dat sa completeze un oracol (asa cum faceau toti elevii in anii de liceu si, de preferat, in orele de matematica sau de fizica). Insa discutia despre hobby-uri este, de cele mai multe ori, inepuizabila. Daca va descoperiti niste pasiuni comune, e si mai bine. Daca nu, nici o problema, sau poate ca vreunul din voi isi va cultiva un nou hobby.

  •  Ce-i place sa faca in weekend? O asemenea tema iti poate dezvalui multe despre omul din fata ta. In cazul in care-ti spune ca isi aduce de lucru si acasa (asta daca nu merge la birou) sau dimpotriva, te anunta ca e preocupat sa ajunga la urmatorul nivel al nu-stiu-carui joc pe computer, poate-ar trebui sa devii putin mai circumspecta. Nu spune nimeni sa judeci pe cineva numai in functie de un singur aspect, insa este un lucru care te pune pe ganduri.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 10 Apr 2012, 19:27
    UITAT-VA AICI

    http://www.youtube.com/watch?v=MyeeJG6RSPc

    0
    0

  • babalauvalentina pe 29 Aug 2010, 15:11
    as vrea la prima intalnire sa vb unu despre altu si dup a aia sa ne cunoastem mai bine

    sa fie un baiat calm sa nu fie rusinos sa nu ma insele sa fie ca un babrbat adevarat

    4
    2

  • alex pe 17 Feb 2010, 21:21
    intalnire

    totul e sa ai curj si s nu pari un pampalau......daca ea deschide discutia cu ceva interesant improvizeaza ......da asta conteaza numai daca ai tupeu:-)

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod