Pamanturi colorate

Descoperiti un produs inovativ, ce ofera o alternativa indiscutabil creativa la cunoscutele pamanturi de flori. Paleta larga de culori si combinatiile posibile ale granulelor...

Descoperiti un produs inovativ, ce ofera o alternativa indiscutabil creativa la cunoscutele pamanturi de flori. Paleta larga de culori si combinatiile posibile ale granulelor Deco-Sol permit realizarea unor aranjamente spectaculoase cu flori taiate sau plante cu radacina, asa cum va demonstreaza Floraria Elegans.

Diversitatea culorilor si combinatiilor posibile face din lucrul cu Deco-Sol un adevarat test de creativitate. Aranjamentele din imagini costa aproximativ 380.000 lei / 38 lei noi (foto aranjament floral stanga) si 1.476.000 lei / 147.6 lei noi (foto aranjament floral dreapta).

Ce sunt granulele Deco-Sol?

Un nou produs pe baza de substante organice, comportandu-se fata de plante asemenea solurilor naturale.

Deco-Sol este usor de preparat si de intretinut, este durabil si decorativ, putand fi expus in recipiente din sticla sau plastic transparent de orice forma sau dimensiune.

Durata sa de viata este de aproximativ un an, dupa care, fiind biodegradabil, poate fi amestecat cu pamantul dintr-o glastra, imbunatatindu-l calitativ pentru multa vreme.

Cum se prepara?

Se lasa opt ore, cinci grame de granule intr-un litru de apa, timp in care se vor umfla considerabil. Masa gelatinoasa rezultata se strecoara pentru a indeparta surplusul de apa si se lasa doua ore la uscat.

Trebuie evitata expunerea directa la soare, contactul cu obiecte fierbinti si temperaturile ridicate. Ulterior se asaza Deco-Sol in recipientul ales, eventual in straturi de diverse culori, si se adauga planta.

Cum se uda?

Asezate in Deco-Sol, plantele nu vor avea nevoie sa fie udate timp de cateva saptamani. Doar cand volumul cristalelor gelatinoase se reduce vizibil, trebuie reluat acelasi proces din timpul prepararii: se adauga apa, iar dupa absorbire se scurge surplusul.

Produsul se regenereaza la fiecare contact cu apa, dar se va evita acumularea acesteia, mai ales in cazul plantelor cu radacina.

Ce plante se folosesc?

Pentru aceste aranjamente, se recomanda plantele tinere si nepretentioase, cultivate in pamant sau hidrocultura.

Odata aleasa, radacinile plantei vor fi curatate cu grija inainte de a fi introduse in Deco-Sol.

Altoiul nu va mai avea nevoie de traditionalul pahar cu apa, putandu-se inradacina direct in acest mediu, necesitand doar un surplus de apa, la fel si florile taiate. Un mod atat de simplu pentru a obtine efecte incredibil de spectaculoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod