Şi bărbaţii au suflet. Cum percepe el divorţul şi de ce-l caută cu lumânarea?


Bărbaţii care pleacă, de cele mai multe ori, cred că pot începe o viaţă nouă, dar, de fiecare dată, sfârşesc în acelaşi punct. Pentru că, în cele mai multe cazuri, fug de ei, fiind nemulţumiţi de o existenţă pe care au construit-o zi de zi.
Studiile arată că după o despărţiere, bărbaţii fac mai des depresie decât partenerele lor şi, cu toate acestea, ei vor să-şi schimbe mai des modul în care trăiesc. Nevoia de aventură. Asta se întâmplă doar pentru că, la un moment dat, unii dintre bărbaţi au senzaţia că viaţa lor nu se desfăşoară conform aşteptărilor. Problema e că se autoconving că totul se rezolvă, schimbând partenera. Pare mai uşor, dar e o mare capcană.
paul-teodorescu
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Un reprezentant al regnului :) pe 7 Iul 2015, 19:46
    Chiar asa, de ce-l cauta?

    'Vanatul' nu are nicio vina?

    0
    0

  • Ade pe 30 Iun 2015, 11:11
    de ce-l caută cu lumânarea?

    De ce il cauta cu lumanarea? Buna intrebare.. pt ca barbatul tot timpul foloseste scuza primordiala din epoca de piatra in care el simte nevoia sa mearga la "vanatoare" , aventura bla bla.. sa nu zic buuuhuu, in sufletul meu s-a scurs o lacrima de crocodil la articolul asta. Uniul dintre cele mai tampite motive care, din pacate, exista si in secolul acesta. Si de cele mai multe ori ei ajung sa fie cei care spun ca rutina ii omoara, dar pot sa numar pe degete cazurile in care un barbat chiar a facut EL ceva ca sa schimbe situatia. Si daca barbatii au suflet, de ce uita ca si femeile au?! De ce ai duce la exasperare o femeie cu care iti imparti viata, sa ia ea decizia divortului.. ca sa ajunga ea in situatia in care nu mai poate avea incredere in regnul masculin?!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod