Poveste adevărată. M-am îndrăgostit, dar nu e nimic de lăudat în asta. Am doi iubiți!

Dilema unei femei tinere care are o relație de cinci ani cu un bărbat, dar, între timp, a descoperit o nouă atracție

Am o problemă. M-am îndrăgostit. Ar trebui să fie super, să mă simt într-al nouălea cer, să fiu pozitivă, optimistă, dar nu e așa. Mă simt al naibii de rău. Și asta pentru că sunt aproape măritată cu un alt băiat. Da, am o relație de lungă durată, cinci ani, cu un tip mișto. Și, între timp, m-am îndrăgostit de altul.
Stau ca proasta și mă gândesc dacă îl iubesc pe cel cu care locuiesc? L-aș părăsi mâine dacă aș avea un motiv. Dar n-am niciunul. Nu știu ce să fac. Normal, de cel de-al doilea m-am îndrăgostit la noul meu job. Ar trebui să-mi dau demisia ca să-mi salvez actuala relație, dar nu prea vreau. Jobul e bun, băiatul e cool!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Undercover pe 21 Feb 2016, 12:00
    Aceeasi situatie

    Si eu am trecut cindva prin aceeasi situatie. Am plins foarte mult atunci fiind intr-o dilema mare si ne stiind ce sa fac, eram complet dezorientata. Si... pina la urma l-am ales pe cel de-al doilea, dar asta n-a tinut mai mult de jumate de an. Dupa 6 luni ne-am despartit iar eu am revenit la primul, cu care inca mai sunt si acum, avem 11 ani de relatie. Acum pot spune k ce-a fost atunci era doar o ratacire de moment.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod