Poveste adevărată. M-am îndrăgostit, dar nu e nimic de lăudat în asta. Am doi iubiți!

Mă gândesc pe cine să aleg. Unele prietene de-ale mele n-au niciun iubit, eu sunt prinsă între doi. Nu prea e dreptate pe lumea asta. Dar sper să mă descurc. Dacă aș afla răspunsul la întrebarea care mă frământă cel mai mult aș putea să iau o decizie: am fost îndrăgostită de cel lângă care locuiesc de cinci ani de zile sau nu?
Am senzația că acum iubesc diferit. Poate e din cauza faptului că relația asta nouă a mea are parfumul ăsta interzis, e un pic imorală. Când mă întâlnesc cu iubitul meu secret cred că pulsul meu ajunge la două sute.

Am atâta adrenalină încât abia mă abțin să nu sar pe el. Dar, după ce ne despărțim și ajung acasă, mă simt atât de vinovată.

Sunt conștientă că această poveste are mari șanse să se termine prost și să-i pierd pe amândoi. De aceea va trebui să iau cât mai repede o decizie. Ce ați face în locul meu? 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Undercover pe 21 Feb 2016, 12:00
    Aceeasi situatie

    Si eu am trecut cindva prin aceeasi situatie. Am plins foarte mult atunci fiind intr-o dilema mare si ne stiind ce sa fac, eram complet dezorientata. Si... pina la urma l-am ales pe cel de-al doilea, dar asta n-a tinut mai mult de jumate de an. Dupa 6 luni ne-am despartit iar eu am revenit la primul, cu care inca mai sunt si acum, avem 11 ani de relatie. Acum pot spune k ce-a fost atunci era doar o ratacire de moment.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod