Poveste adevărată. Cum se păstrează un bărbat? Cu iubire şi cu frică!


Ştiu că e îndrăgostit de ea. Şi mai ştiu că sunt pe cale să-l pierd. Acum, parcă îmi pare rău că am aflat. Dacă nu ştiam nimic, eram mult mai fericită. Ce fac, îl pun să aleagă? Şi dăcă o alege pe tipă? E un pariu riscant. Dar cum aş putea să trăiesc aşa, să mă fac că nu ştiu, când mie îmi vine să-l ard cu apă fiartă de cum deschide ochii dimineaţa?
M-am aşezat la calculator să caut o soluţie. Să găsesc femei mai inteligente ca mine şi care au ieşit dintr-o astfel de situaţie.

Suntem împreună de zece ani, avem o familie, nu pot să arunc totul în aer din cauza unei panarame.
Dar o să fac tot posibilul ca să-l îndepărtez de ea. Mă gândesc să vorbesc cu el şi să-i spun că ştiu, poate se sperie. O s-o sun şi pe tipă, încerc s-o sperii şi pe ea. Cred că frica e cea mai bună armă. Hai, fato, la luptă!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 25 Ian 2016, 10:02
    Abordare gresita

    Probabil ca acest articol este unul..creativ, nu este o situatie reala. Insa, intrand in joc, pot spune, avand competenta, dar si experinta, ca este o greseala aceasta confruntare, in acest stadiu. Daca este reala relatarea, si persoana respectiva isi doreste indrumare, presupun ca ma poate contacta prin intermediul site-ului. Rabdare, deocamdata..!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod