Studiu. Copiii expuși la mai multe limbi străine sunt mai înţelegători



În același timp, specialistul afirmă că dacă ne raportăm la adulți, deja a devenit o axiomă zicala conform căreia persoanele care vorbesc mai multe limbi au avantaje atât din punct de vedere profesional, cât și în viața sa personală. "De aceea, opinia mea profesională este că nu e nimic nenatural să ne expunem copiii la mai multe limbi străine. Din contră, vom avea plăcuta surpriză să constatăm că micuții noștri vor înțelege mult mai bine ce se întâmplă în jurul lor, iar efectele pozitive se vor resimți chiar și atunci când vor deveni adulți.
Ne bucurăm să putem oferi educație de cea mai bună calitate copiilor prin cursurile specializate de predare a limbii engleze ca limba maternă de la Helen Doron English. Locațiile Helen Doron English sunt în toată țara și noi centre educaționale se deschid în mod constant pentru a aduce cât mai aproape de copii și de părinți educația de calitate"
, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Educațional Helen Doron English.   

Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani.

Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English. Centrul Internațional Helen Doron English din Constanța a fost nominalizat la Gala "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța", pentru prestigioasa activitate din domeniul educației copilului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod