Soluţii rapide şi la îndemână pentru pachetul micului tău şcolar

Dimineaţă. Toată lumea din casă încă mai doarme iar tu nu ştii de ce să te apuci mai întâi: să pregăteşti micul dejun, să pregăteşti pachetul pentru şcoală sau... să mergi să-i trezeşti. Ah, măcar de trezitul soţului ai scăpat: tocmai apare, căscând, în pragul uşii de la bucătărie.
Mergi la copii, îi pupi pe obraz şi le şopteşti uşor la ureche să se trezească. E greu, foarte greu dar, în cele din urmă deschid ochii şi se îndreaptă agale spre baie.

Faci rapid şi micul dejun şi te îndrepţi spre frigider ca să pregăteşti, la fel de rapid, pacheţele pentru şcoală. Ah, tocmai constaţi că ai rămas fără ingredientele pentru sandvişul pe care intenţionai să-l prepari. După o clipă scurtă de disperare, zâmbeşti. Ca de multe ori, ai fost inspirată şi ai deja pus deoparte „colacul de salvare”: ascunse bine ca sa nu fie găsite de micile „terminte”, sus în dulap, undeva în spate, ai câteva croissante şi mici pachete cu Salatini Junior Crackers, care au un conţinut redus de sare şi un complex de vitamine.


Zâmbeşte, şi-n viaţa reală întâmplările pot avea happy-end! Şi nu uita că eşti o super-mamă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod