Familie. Ce trebuie să ştii când alegi un loc de joacă pentru copilul tău?

În ultimii ani, locurile de joacă au devenit atât un mod de a îi distra pe cei mici, cât și o necesitate pentru părinții ocupați.
Cine nu își dorește un loc unde copilul se poate zbengui fericit, în timp ce părinții își fac cumpărăturile liniștiți? Atât iarna când vremea este neprietenoasă, cât și vara când temperaturile sunt prea ridicate, cei mici se pot juca fericiți în incinta unui loc de joacă. Desigur, atunci când alegem un loc de joacă pentru copilul nostru, trebuie să avem în vedere următoarele aspecte:  

• Personalul să fie calificat să aibă grijă de copii și să aibă analizele verificate periodic.
Înainte de a îl lăsa pe cel mic la joacă, poți cere să discuți cu managerul care îți va oferi detaliile în această privință.

• Copiii să fie supravegheați pentru a se evita accidentele. Unele locuri de joacă nu permit accesul părinților în incinta locului de joacă. De aceea, trebuie să fii sigur că există personal disponibil pentru supraveghere, mai ales dacă cel mic are sub vârsta de patru ani.

• Curățenia locului de joacă reprezintă un alt criteriu care te poate ajuta să decizi dacă îți poți lasă copilul la joacă.
Spațiul trebuie dezinfectat zilnic cu soluții sigure pentru copii. În caz contrar, riști să îți lași copilul într-un focar de infecție.

• Asigură-te că cel mic are mereu apă la dispoziție. Copiii au tendința să alerge în locurile de joacă și să uite să bea apa, ceea ce duce la deshidratare.
 
Recomandările vin din partea locului de joacă MateiFunClub.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod