Distractie de 1 Iunie in locurile de joaca

Ziua tuturor copiilor din lume merita sarbatorita! Si cum poate fi sarbatorita mai bine aceasta zi daca nu prin joaca? Iti prezentam cateva locuri in care copilul tau se va distra pe cinste
Ziua tuturor copiilor din lume merita sarbatorita! Si cum poate fi sarbatorita mai bine aceasta zi daca nu prin joaca? Iti prezentam cateva locuri in care copilul tau se va distra pe cinste, avand la dispozitie cele mai nastrusnice jucarii si, de asemenea, iti oferim detalii despre petrecerile ce pot fi organizate in aceste locuri.

Kid's Dream

(Bd-ul Pache Protopopescu nr. 92, Bucuresti)

Pentru o petrecere, pe langa meniurile pentru copii, este necesar sa comanzi minimum cinci meniuri pentru adulti. Un meniu pentru copii variaza intre 35 si 42 lei si include un coif si o goarna pentru petrecere. O petrecere nu implica rezervarea in totalitate a spatiului.

Programul de divertisment este asigurat de animatori, in functie de preferinte. Tariful animatorilor variaza de la 200 la 900 lei, printre optiuni numarandu-se: Piratul Hopkins, Cleo, Bombonica, Dodo, Servetel, Printesa Marilor, Pompilica.
Programele de divertisment includ animatie, jocuri, concursuri, face painting, modelaj baloane, magie pentru copii si variaza in functie de pachetul ales.

Interval orar pentru petreceri: 11.00-14.00; 14.30-17.30; 18.00-21.00. Pentru a rezerva o petrecere, se achita o garantie de 50% din valoarea totala a meniurilor stabilite. In cazul anularii unei petreceri, garantia este restituita daca anularea este anuntata cu cel putin 10 zile inainte de ziua stabilita pentru petrecere.

www.kidsdream.ro

Arlechino Club

(Bd-ul Unirii nr. 9, Bucuresti)

Locul de joaca de la Arlechino Club este dotat cu un labirint supraetajat, care ii va surprinde pe copii cu tunele, obstacole, saci de box, tobogane si piscine cu bile. Tariful de intrare pentru locul de joaca este de 19 lei, de luni pana vineri, si 21 lei, sambata si duminica. Cei mici se pot bucura de locul de joaca timp nelimitat, in intervalul orar 10.00-21.00.


La Arlechino Club se organizeaza si petreceri pentru cei mici. In ceea ce priveste tematicile pentru petreceri, Corina Negoita, manager Arlechino Club, a declarat: "Asa cum este de asteptat, cele mai solicitate tematici pentru petreceri sunt cele cu printese pentru fetite si fotbal sau Spiderman pentru baietei".  

Intervalele pentru petreceri sunt: 10.30-13.30; 14.00-17.00; 17.30-20.30 sau 18.00-21.00. Pentru o petrecere, este nevoie de un numar minim de 10 copii. Tariful pentru participarea unui copil este de 38 lei, de luni pana vineri, si de 43 lei, in weekend.

www.arlechinoclub.ro

Castelul Fermecat

(Aleea Alexandru Tzigara-Samurcas nr. 13, Bucuresti)

Castelul Fermecat este un loc de joaca si de petreceri pentru copii. "Petrecerile pot fi tematice in functie de preferintelor celor mici si depind adesea de varsta acestora.", a declarat Iuliana Toma, general manager Castelul Fermecat.
Pentru copiii de peste 10 ani, care au deja cu totul alte asteptari fata de cei mai mici, petrecerile pot avea urmatoarele tematici: Karaoke Party, Latino Party, Diva Party, Hawaian Party, Miss Party, Pijama Party etc.

www.castelulfermecat.ro

Clubul Bambini

(Str. Branduselor nr. 60, Bucuresti)

"Pentru duminica, 1 iunie, Clubul Bambini pregateste o petrecere cu intrarea gratuita pentru copii. Petrecerea va incepe la ora 18.00 si intrarea copiilor va fi limitata de cele 35 de locuri disponibile", a declarat Mihaela Aldea, manager general Club Bambini.
In perioada 1 iunie - 24 iulie, Clubul Bambini a mai pregatit o oferta speciala pentru toti copiii care doresc o petrecere in acest loc de joaca: ofera gratuit distractie cu animatorii Bambini la alegere (clown, pirat sau printesa), concursuri organizate de animatori, premii oferite participantilor, un covor multicolor de baloane si un platou festiv cu fructe.


Spatiul de joaca este impartit in trei camere, fiecare camera avand o tematica anume:

Camera de Topaiala - care dispune de saltea gonflabila cu tobogan, piscina cu bile, balansoar, labirint cu tobogane, jucarii pentru echilibru;
Camera de Distractii - masa de fotbal, ping-pong, karaoke, orga si chitara electrica;
Camera de Creatie - locul in care micii artisti isi pun talentul la treaba...

Intrarea in spatiul de joaca este de 19 lei pentru trei ore de joaca.
Orarul Clubului - luni: 12.30-21.00; marti-duminica: 10.30-21.00.

www.bambini.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod