Olympus Iaurt Grecesc îndeamnă la descoperirea gustului desăvârșit din Grecia tradițională

Olympus, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de lactate, lansează provocarea de a descoperi valorile tradiționale grecești și gustul desăvârșit din Grecia tradițională, printr-o campanie dedicată iaurtului grecesc. În urma participării la campanie, iubitorii iaurtului grecesc Olympus au șansa de a câștiga în această vară o vacanță în însorita Grecie.
Olympus aduce mai aproape țara de origine a iaurtului grecesc, prin promoția care se desfășoară până pe data de 30 iulie 2015. Consumatorii pot achiziționa cel puțin un produs din categoria iaurturilor grecești de la Olympus si pot accesa website-ul http://promotie.olympusdairy.ro pentru o șansă în tragerea la sorți pentru premiul campaniei: o vacanță de vis în Grecia tradițională. În cadrul paginii dedicate promoției, consumatorii se pot inscrie introducând numele, prenumele si numărul de bon fiscal ce atestă achiziționarea iaurtului grecesc Olympus.
Regulamentul complet al campaniei se regăsește pe pagina www.olympusdairy.ro și pe pagina oficială de Facebook Olympus Iaurt Grecesc: https://www.facebook.com/OlympusIaurtGrecesc.

Olympus a deschis segmentul de consum dedicat iaurturilor grecești pe piața românească în urmă cu patru ani. Acestea sunt fabricate în unitatea de producție de la Hălchiu, Brașov, din ingrediente naturale care respectă cele mai riguroase standarde de calitate impuse de către organismele internaționale și naționale în domeniu.
În prezent, iaurtul grecesc Olympus este disponibil în variantele cu 0%, 2% si 10% grăsime, precum și în variante cu fructe (rodie și zmeură, vișine, biscuiți cu cereale și coacăze).

Iaurtul grecesc Olympus respectă o rețetă tradițională apreciată în întreaga lume.  Gustul specific și textura densă sunt date de un un proces de fabricație deosebit față de iaurtul simplu. Astfel, pentru fabricarea unui kilogram de iaurt grecesc, sunt necesari trei litri de lapte. Iaurtul grecesc ajută la întărirea sistemului imunitar si are un conținut mai scăzut de lactoză decât iaurtul obișnuit.
Foarte bogat în proteine și cu un număr scăzut de carbohidrați, iaurtul grecesc poate fi consumat în orice moment al zilei,  simplu sau in diferite combinații, pentru un stil de viață sănătos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod