Cel mai puternic aparat foto de tip bridge a ajuns în România

F64 lansează Lumix DMC-FZ1000, cel mai puternic și avansat aparat foto de tip bridge disponibil pe piață. Panasonic a fost experiența dezvoltată cu gama semi-profesională GH și oferă într-un pachet compact și rezistent fotografii de calitate ridicată și videoclipuri 4K, cea mai folosită rezoluție în cinematografie și viitorul standard în televiziune.
FZ1000 înregistrează la rezoluție 4K cu 25 de cadre pe secundă, dar poate fi folosit și pentru videoclipuri  FullHD în slow-motion cu 100 de cadre pe secundă.

Senzorul MOS de 20 megapixeli și cu o dimensiune de 1 inch este completat de un obiectiv Leica DC Vario-Elmarit cu zoom optic 16x și o deschidere maximă F/2.8-4. Cele mai multe modele concurente au un senzor de 1/2.3 inch și oferă doar filmare la rezoluție FullHD, adică de patru ori mai mică.

Obiectivul de care dispune Lumix DMC-FZ100 acoperă o plajă focală de 25-400 mm, iar motorul de zoom și de autofocalizare silențioase permit realizarea unor videoclipuri la calitate profesională.

„F64 își menține promisiunea față de clienți și statutul pe piață, aducând cele mai bune echipamente.
Lumix DMC-FZ1000 este aparatul care poate schimba gama bridge, una pe care, în ultimii ani, utilizatorii au cam ocolit-o pe măsură ce tot mai mulți au trecut la fotografia cu telefonul mobil sau unii chiar s-au specializat în folosirea echipamentelor dSLR sau Mirrorless. Conexiunea wireless completă îi asigură pe utilizatorii unui astfel de aparat că se vor bucura de cea mai bună calitate foto, dar fără a face rabat de la portabilitate“
, a spus Marian Alecsiu, cofondator F64.ro.

„Ne bucurăm că F64 este partenerul de încredere atât al pasionaților de fotografie, cât și al fotografilor  profesioniști, în aceste vremuri de evoluție tehnologică“, a mai declarat Marian Alecsiu.

Lumix DMC-FZ1000 se mai remarcă printr-un autofocus rapid și precis, cu 49 de puncte, Panasonic folosind experiența câștigată cu modelul Lumix DMC-GH4.
În corpul aparatului a fost introdus și un stabilizator de imagine Hybrid Optical Image Stabilisation pe cinci axe, iar imaginile pot fi vizualizate pe ecranul de 3 inch cu o rezoluție de 921.000 de puncte.

Fotografii pot folosi pentru realizarea acestora atât ecranul, cât și vizorul electronic cu o rezoluție de 2,35 de milioane de puncte, fiind unul dintre cele mai bune existente pe piață. Pe lângă dotările tehnice, Panasonic Lumix DMC-FZ1000 dispune de conexiune wireless prin WiFi și NFC, iar fotografii care vor să aducă un plus de creativitate imaginilor lor au la dispoziție 22 de filtre diferite, de la Sepia la Soft Focus și Miniature Effect.


„Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sau «Marele blând»,  cum mi-a plăcut să-l supranumesc, impresionează de la prima ținere în mână și o face constant în timpul lucrului. FZ1000 poate fi partenerul ideal de drum și de lucru, putând răspunde cu precizie și acuratețe cerințelor celor mai exigenți fotografi“, a declarat Vlad Eftenie, fotograf, despre caracteristicile de vârf ale acestui aparat foto.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod