4 aplicații care te ajută să încerci un nou look. Testează-le!

Cu atât de multe aplicații care te ajută să încerci un nou look de fiecare dată când vrei o schimbare, ar fi și păcat să mai treci prin clipe de dezamagire la salon, dupa o alegere neinspirată de coafură
Tehnologia este utilă în foarte multe sensuri, dar cel mai mult ne bucură că aduce avantaje unice și în aria de beauty.

Telefonul inteligent ar putea deveni cu ușurință asistentul tău personal, datorită sumedeniei de aplicații folositoare sau distractive pe care le rulează. Smartphone-ul te poate consilia până și în alegerea unui nou look, dacă știi ce programe să instalezi. Ai mai jos câteva opțiuni excelente!

1. Coafură, Unghii și Machiaj

Lansată la 1 iulie anul acesta, aplicația Coafură, Unghii și Machiaj disponibilă pe Google Play te duce într-o călătorie virtuală la salonul de înfrumusețare, unde să încerci mai multe coafuri și nuanțe de păr, diverse tipuri de machiaj și manichiuri profesionale (folosind cateva poze cu tine, evident).

În plus, ai la dispoziție 1150 de imagini, tutoriale video și sfaturi pentru un păr frumos, unghii sănătoase și un machiaj impecabil.
Aplicația rulează cu sistemul de operare Android și poate fi descărcată gratuit.




2. Hairstyle Magic Mirror Change

Aplicația Magic Mirror Change te ajută să experimentezi cu noi și fascinante coafuri, în numeroase variații de culori la care nu te-ai fi gândit niciodată. Te vor încânta în special calitatea imaginii și funcțiile complexe, care te vor face sa te simți ca un designer grafic.

Ai la dispoziție o versiune demo, iar dacă decizi că îți place, poți descărca și versiunea plătită.
Magic Mirror Change este disponibilă pe iTunes, a fost dezvoltată de Touch Multimedia și rulează cu iOS 4.3 sau versiunile mai noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod