Pet Expo, târgul dedicat animalelor de companie se deschide pe 22 mai

Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie din România își așteaptă vizitatorii începând cu 22 mai.

 Peste 15.000 de persoane împreună cu animalele de companie sunt așteptate la cea de–a șaptea ediție a Pet Expo în perioada 22-24 mai, la Romexpo, în pavilionul C6. Peste 50 de expozanți din 7 țări își vor prezenta ofertele dedicate iubitorilor de animale pe o suprafață de 3000 de mp. Vor fi prezenți producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, accesorii sau medicamente destinate animalelor de companie.

Noutățile Pet Expo din 2015:

    Lansarea primei platforme de socializare pentru posesori de animale

    Prezentarea primei aplicații pentru mobil din Europa dedicată iubitorilor de animale

    Organizarea unei expozitii de pasari deosebite și animale mici și a unui centru pentru adopţii în exteriorul pavilionului expozițional

Cea de-a șaptea ediție a Pet Expo aduce noutăți în domeniul creșterii animalelor de companie, prin lansarea de noi produse și evenimente.

Organizatorii au pregătit o Arena pentru evenimente unde vizitatorii se vor putea înscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la demonstrații de dresaj sau vor lua parte la activități împreună cu copiii.

Noutatea din acest an este lansarea unei platforme de întâlniri și de socializare pentru posesorii de animale, unde aceștia pot intra în contact cu persoane care împărtășesc același hobby. La standul Pet Star vizitatorii vor găsi un studio foto profesionist special pentru unde pot face gratuit poze alături de animalul de companie.

Vineri, 22 mai, în cadrul Pet Expo se va lansa prima aplicaţie pentru mobil din Europa ce iî ajută pe iubitorii de animale să își găsească animalul dacă l-au rătăcit, să nu uite data de vaccinare sau să aibă acces la cele mai bune servicii veterinare din România.

În fiecare zi de târg în Arena Pet Expo se vor organiza demonstraţii de dresaj, prezentări de rase canine și feline și evenimente interactive unde copiii se pot picta pe fată sau se pot juca împreună cu mascotele târgului.

„Anul acesta dorim sa atragem un număr mai mare de vizitatori, faţă de ediţia precedentă când 12.500 de persoane au trecut pragul Pet Expo.
Cea de-a şaptea ediţie reuneşte cu 25% mai mulţi expozanţi faţă de ediţia precedentă, care vor lansa noi produse şi servicii” spune Ilie Pană, organizatorul Pet Expo.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 7 ani au gratuitate.

Program: Vineri (22.05.2015) 10:00 – 18:00, Sâmbătă (23.05.2015) 10:00 – 18:00, Duminica (24.05.2015) 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod