Pet Expo 2015. Adoptă un animal şi învaţă-ţi copilul să fie responsabil

maia
De Maia
maia
Unul dintre cele mai mari târguri dedicate animalelor de companie se deschide pe data de 22 mai cu un program special pentru familiile cu copii. Pe parcursul celor trei zile de târg organizatorii

Happy kids with their pets - a dog and a kitten

Unul dintre cele mai mari târguri dedicate animalelor de companie se deschide pe data de 22 mai cu un program special pentru familiile cu copii. Pe parcursul celor trei zile de târg organizatorii au pregătit activităti speciale pentru cei mici.

Iată 10 dintre cele mai amuzante activităti la care poti participa împreună cu toată familia:
1. Face painting – Cei mici se vor distra la standurile expozanţilor cu activităţi de face painting în formă de animale.

2. Ateliere de creativitate - Expozanţii au pregatit şi ateliere de creativitate pentru pitici, unde isi pot descoperi talentul la: desenat si colorat, origami, confectionat animale din plastelina, pictura pe figurine din ipsos.

3.

Demonstraţii de dresaj. Copiii vor fi fascinaţi de trucurile făcute de animale în prezenţa unui antrenor profesionist. Vor putea, astfel, să se familiarizeze cu diferite rase de câini şi vor învăţa lucruri noi despre abilităţile fiecăruia.

4. Clovnii sunt pregătiţi să facă animale din baloane pentru distracţia celor mici. Animatorii vor fi prezenţi la fiecare pas pentru ca niciunul dintre copii sa nu rateze distracţia.

5. Adopţii de câini şi pisici. Asociaţiile pentru protecţia animalelor vor fi prezente şi în acest an la Pet Expo cu animale pentru adopţie.

Aici veţi putea găsi un prieten pentru cei mici arătându-le că grija pentru animale este un mod de viaţă pentru persoanele responsabile.

6. Sesiuni foto gratuite. Cei ce vor veni insotiti de prietenul necuvantator, pot beneficia de o poza gratuită împreună cu acesta.

7. Concursuri cu premii. Organizatorii au pregătit pentru cei mici numeroase concursuri la care pot participa împreună cu animalul lor de companie. Cele mai aşteptate concursuri sunt cele care vor desemna cel mai puternic căţel (Power dog), cel mai mâncăcios căţel sau cel mai ascultator căţel.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei.

Copii sub 5 ani au gratuitate.

Mai multe informaţii găseşti AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod