Pensiunea potrivita pentru animalul tau de companie

Daca pe perioada vacantei tale nu iti poti lasa animalul la un prieten apropiat sau la parinti, il poti caza la o pensiune special conceputa pentru animalele de companie.
Te-ai hotarat sa pleci in vacanta, dar nu vrei sa iti stresezi animalul de companie cu o calatorie cu avionul, trenul sau cu masina. In aceasta perioada este foarte cald, iar daca micul tau prieten nu a mai calatorit, noua experienta poate fi una nu foarte placuta, atat pentru tine, cat si pentru el.

Daca pe perioada vacantei tale nu iti poti lasa animalul la un prieten apropiat sau la parinti, il poti caza la o pensiune special conceputa pentru animalele de companie. Inainte de a face acest lucru, trebuie sa tii cont de:

  • Varsta si sexul animalului de companie
  • Unde este obisnuit sa locuiasca (in casa sau afara)
  • Sa aiba carnet de sanatate si sa fie deparazitat
  • Cat de sociabil este (cu alte animale si cu oamenii)
  • Daca exista altceva, specific animalutului, despre care cei de la pensiune ar trebui sa stie (daca este sub un tratament, ii face sa se joaca cu o anumita jucarie etc.)

Daca toate acestea sunt stabilite, cu siguranta poti sa faci o programare la o pensiune, pentru a-ti trimite pisica, catelul, hamsterul, porcusorul de guineea sau chiar broscuta testoasa intr-o "vacanta". Aici, toate animalele au ocazia sa socializeze cu alte "surate", sa invete mici trucuri de dresaj, sa se joace etc.

Dar trebuie sa fii foarte atenta! Nu iti doresti ca animalul tau de companie sa fie tratat altfel decat este acasa: nu trebuie sa ii lipseasca nimic, sa fie foarte bine ingrijit si hranit si sa fie mereu cineva cu care sa se joace.


Din fericire pentru tine, exista multe astfel de pensiuni in Romania, care au conditii foarte bune pentru cazarea animalelor in perioada concediilor. In marea lor majoritate, pensiunile pentru animale sunt infiintate de medici veterinari, dresori sau crescatori profesionisti.

Este de preferat sa studiezi foarte bine aceasta piata a pensiunilor pentru animale, pentru a nu avea surprize neplacute cand te intorci din vacanta. Niciodata nu trebuie sa alegi pensiunea pe ultima suta de metri, in graba, fara sa stii mai multe despre acest loc in care animalul tau de companie isi va petrece o perioada de timp.

Incepe cu o documentare pe Internet, afla cateva adrese, apoi intereseaza-te pe la prietenii care au apelat la serviciile unei astfel de pensiuni. Poti sa faci chiar niste vizionari si sa concepi o lista cu pensiunile care ti s-au parut cele mai potrivite pentru micutul tau prieten.

Daca ai gasit pensiunea potrivita, nu uita sa lasi numarul tau de telefon, dar sa il iei si pe cel al pensiunii, in caz ca se intampla ceva grav sau doresti sa afli cum se descurca animalul de companie, daca s-a acomodat si a reusit sa isi faca prieteni.   

Iata cateva exemple de pensiuni unde iti poti caza animalul de companiei pe perioada vacantei tale:

Super Pet
Adresa: Remetea Mare, Strada a IV-a (drumul spre Ianova), Nr.
445; judetul Timis; telefon/fax: 0256-230510; mobil: 0722-836012/0747-686549; adresa e-mail: info@veterinaruldumneavoastra.ro \r\n; adresa web: www.veterinaruldumneavoastra.ro
Pozitionarea pensiunii la numai 10 minute de Timisoara, dar ferita de zgomotul si agitatia orasului, accesul auto facil si aerul curat de la tara, sunt considerentele care pot face din Super Pet prima ta alegere.

Pensiunea cazeaza toate animalele "cu blana, cu pene, cu puf sau cu solzi" - de la iguane, broaste, iepuri, papagali si pana la catei si pisici.

Marco Vet
Adresa: Strada Campul Pipera nr. 115, oras Voluntari, Pipera; telefon: 037 - 274.42.14/037 - 274.42.15
Dispune de un hotel pentru animale si o pensiune de 5 stele pentru toate speciile de animale. Cainii sunt scosi de 3 ori/zi la plimbare intr-un spatiu generos, dotat cu jucarii si obstacole. Pentru pisici exista un spatiu inchis special pentru joaca, iar animale mici dispun de o pensiune dotata cu toate accesoriile necesare.

Exista si o pensiunea externa (pentru caini) care se intinde pe o suprafata de 262 mp si dispune de 37 de locuri. Incaperile individualizate sunt impartite in spatiu de dormit cu incalzire in pardoseala si curte. Totodata pensiunea si scoala de dresaj dispun de un spatiu de 5000 mp (teren de plimbare si teren de dresaj) cu instalatie pentru nocturna, pista agility, alei pentru dresj etc.

Pensiunea Canisa Kris din Bucuresti (telefon 0744.348.950/0722.132.354/021.344.51.35) dispune de mai multe locatii destinate cateilor si pisicutelor, in Bucuresti si imprejurimi, printre care si patru apartamente.
In aceste locatii, toate patrupedele se pot lafai pe canapele, dar pot beneficia si de cateva ore de dresaj. Aceasta "experienta" de care se poate bucura catelusul tau costa 25 euro/zi.

Pensiunea Canina Talie Mica este situata intr-o zona de vis, in Cernica, la doar 8 km de Bucuresti. Aceasta ofera cazare in interiorul cabanei (camere separate, nu in custi), conditii sporite de igiena si confort, ingrijire individualizata, program zilnic de igiena, joaca si plimbari in spatii special amenajate, flexibilitate si adaptarea programului la nevoile catelului si preturi nu foarte ridicate.

Locurile sunt limitate si de aceea trebuie sa iti faci programare din timp la numarul de telefon 0722.488.405, persoana de contact Gherlan Marian.

In Cluj-Napoca, pe strada Cometei nr. 9A, poti gasi pensiunea Cabanova ce apartine Luisianei Baldean (telefon: 0721.83.19.58 / 0722.80.66.18 / 0264.480.145). Aici, catelusul sau pisicuta ta dispune de un spatiu de joaca de aproximativ 800 mp, iar pentru a se acomoda mai repede cu noul spatiu, poti sa ii aduci de acasa obiectele preferate (mingea, pernuta, covorasul etc). Poti vizita www.pensiune.cabanova.ro pentru a afla mai multe detalii.

Pensiunea Raiul Animalelor
Adresa: Strada Apusului, Nr. 1, Satul Catelu, Comuna Glina, Judetul Ilfov, telefon 0722.40.30.49.; adresa web: www.raiulanimalelor.ro
Raliul Animalelor primeste in pensiune catei mai mari de 5 luni.
Animalul tau de companie va avea stabilita o rutina bogata in exercitii, in curte, alaturi de alti catei, plimbari regulate pentru nevoile personale si o nutritie adecvata. Se aloca  fiecarui catel timp de relaxare individuala in cadrul padocului sau separat, pentru a-si mentine obiceiurile pe care le are deja deprinse.

Pensiunea Raiul Animalelor are personal 24 de ore din 24, iar primirea/predarea cateilor se face de la 9 dimineata pana la 5 seara, 7 zile din 7.

In general, preturile de cazare la o pensiune pentru animalele de companie nu depasesc valoarea de 20 de euro pe zi.
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liliana pe 18 Mar 2016, 13:42
    NU pentru pensiunea HAM-HAM

    Si inca o precizare, camera standard are cam 1 metru/1.5 metri "camera inchisa" si tot pe atat tarcul. sunt facute din chirpici, cu mucegai, este un miros groaznic cum te apropii de cele starnadr, sa nu mai spun de ce ele economice, deci pentru 65 ron efectiv NU iti ofera nimic, pacat ca isi bat joc de iubitorii de animale, care dau bani grei pentru siguranta animalului, bazandu-se pe pozele de pe internet, si pe descriere, 3 plimbari, camera web...MARE teapa,

    0
    0

  • liliana pe 18 Mar 2016, 13:29
    NU pentru pensiunea HAM-HAM

    NU va duceti cainii la planeta HAM HAM, ceea ce vedeti in poze nu are nicio treaba cu realitetea, camera standard, la 65 ron, nu are nici macar un bec, are o luminita difuza roz, palete pentru vanete pe jos si ATAT. Am luat cainele dupa 2 zile, slabise 2 kg, la iesire a facut pipi de 10 ori cate 2 minute, plus ca nu m-au lasat sa ii las zgarda la gat, ei il plimba cu lesele lor, o sfoara foarte groasa cu un nod mare, care se strange pe gatul cainelui ca si cand l-ar spanzura. Sa nu mai zic ca era muscat de ceva(cred ca paianjan) si mirosea atat de urat a adapost de caini, ca a trebuit sa il spal de 2 ori. Supraveghere viseo desi spun ca are, nu au decat la camera vip, care si aia nu merge. un MARE NU.

    0
    0

  • irina_micu pe 8 Nov 2014, 08:34
    stie cineva hotel pentru animale in ploiesti?

    as dori sa stiu si eu am un iepure problema e ca vad multe pt caiini si pisici

    0
    0

  • Mihai pe 22 Iul 2014, 11:08
    ALLCHINO

    NESERIOSI TOTAL! Animalele sunt izolate in conditii de puscarie. Mancare e inclusa in pret tocmai de aceea este de cea mai proasta calitate si oferita din cand in cand. Igiena lasa de dorit. Spun ca au camere de supraveghere insa nu vi se permite vizualizarea pe motiv ca nu stiu ce problema au cu firma de paza. Nu puteti vizita animalul cand doriti decat anuntat cu o zi inainte, astfel ca nu stiu ce tratament le ofera acolo insa animalul pe care l-am lasat pentru 4 zile a slabit aproape un kilogram in aceasta perioada si cand l-am luat avea un puternic miros de urina in blana.

    0
    0

  • SILVANA pe 30 Apr 2014, 20:03
    super pet remetea......

    Nu stiu unde va lasati cainii... insa nu recomand pensiunea SUPERPET DIN REMETEA!!! Gradina oribila,plina de pericole,bolovani fieratanii,vita de vie,gunoi etc!fara igiena...luati prin surprindere,,,am descoperit ca au furat mancarea cainilor care era de juniori si le dadea pt adulti cat le dadea,,,ca in 2saptamani au ajuns de la 20kg la 15,,,mizerie cel putin de 3zile si fara pic de apa Am dus nu unul,2caini si mi-au distrus cainii in perioada in care i-am lasat acolo! De la SUPERPET REMETEA au ajuns la veterinar cu probleme grave!!! Am documentatie inainte si dupa,,,,!!!

    2
    0

  • Pets & Friends pe 19 Mar 2014, 11:23
    Pensiune canina si felina Pets & Friends - Bucuresti

    Pets and Friends asigura siguranta si confortul animalului dvs. Ziua de tabara a animalului dvs, unde se poate juca in siguranta si poate interactiona si cu alte animale este inclusa in oferta noastra de cazare la pensiunea Pets and Friends. Pentru mai multe detalii, ne gasiti pe Facebook : loudiloo.ro sau pe www.loudiloo.ro. Telefon rezervari : 0765.515.885

    1
    0

  • Renee pe 1 Sep 2013, 21:19
    Allchino

    Am lasat cainele la Allchino , l-am luat plin de purici , capuse nu mai zic desi ii pusesem pipeta inainte cu 2 saptamani. Dar daca vreti ceva ieftin merita sa incercati atata timp cat luati in viata cainele si este sanatos considerati ca face cateva zile puscarie.

    0
    0

  • andreea pe 13 Iul 2013, 20:00
    nu recomand pensiunea planeta ham ham

    buna ziua! eu am lasat pisoiasul la pet hotelul "planeta hamham". aavut intr-adevar camera lui si au si web cam, care se mai blocheaza din cand in cand si care nu are sunet...pisoiul parea uneori speriat pe webcam, iar cand l-am luat ne-am dat seama ca in jur erau alte camere cu alte animalute; nu erau separate cumva camerele intre pisici si caini...pisoiul auzea probabil cainii latrand si era foarte speriat. pe site este specificat ca se joaca si au grija de animal...nu am stat tot timpul cu ochii pe camera, evident, dar nimic nu parea miscat...ba chiar letiera au schimat-o dupa mult mai mult timp decat era nevoie. nu ii recomand pe acesti oameni.

    0
    0

  • Ramona pe 29 Mar 2013, 13:08
    Minciuni pentru pensiunea din Oradea !

    Nu e nimic adevarat ,numai minciuni .Nici macar nu elibereaza chitanta.....

    0
    0

  • Hotel Animale AKY pe 8 Feb 2012, 20:37
    Pensiune Animale AKY

    Plecarea in concediu o problema?? Cu noi ati scapat de griji! Oferim pentru animalutul tau cazare de 5 stele avand la dispozitie o casa mare cu curte si mai presus de toate multa dragoste!! -Animalutele vor avea la dispozitie o casa mare cu curte in centrul Bucurestiului unde se locuieste permanent. -Puiul tau se va simti ca acasa : v-a dormi in patut ,se va juca in curte cand doreste,se va plimba in parcul Tineretului. -In permanenta va fi cineva langa catelusul sau pisicuta dumneaavoastra -Asiguram 24/24 muzica de ambient pentru animalutele dumneavoastra. www.hotelanimale.blogspot.com 0213315776 hotelanimaleaky@yahoo.com

    6
    0

  • simionescu pe 22 Sep 2011, 17:34
    Pensiune canina RAYBEST

    Oferim servicii de gazduire a cainilor dumneavoastra in locuri special amenajate.Ei vor beneficia in cadrul pensiunii noastre de urmatoarele facilitati: - plimbari zilnice - loc de joaca special amenajat - dresaj (optional) - asistenta medicala Hrana cainelui poate fi asigurata atat de propietar , cat si de pensiune. Acceptarea cainelui in pensiune se face in baza carnetului de sanatate , indicand vaccinarile si deparazitarile la zi . Tel 0733637324

    4
    0

  • zoopensiune pe 6 Dec 2010, 14:57
    pensiune

    PENSIUNE PENTRU ANIMALE .Persoane tinere, sociabile, mari iubitoare de caini ,pisici, pasari si alte animale de companie, cu experienta in cresterea si educarea acestora ,primim in gazda frumoasele companioane ale omului,pe durata concediilor, sejururilor, delegarilor sau a altor ocazii pe durata carora proprietarul nu poate sa-i acorde prietenului sau de nadejde atentia cuvenita. Detinem locatii aflate in Bucuresti: in vecinatatea Parcului Tei si a Parcului Plumbuita si zona Parcului IOR ,iar cea de-a treia locatie se afla in provincie la circa 25 km de Bucuresti, aproape de Bolintin Deal ,in cadrul unei vile de 160 m2. locuibili cu teren de aproximativ 2500 m2, suprafata suficienta pentru promenaj ,distractia si relaxarea animalelor dumneavoastra de companie. La cererea dumneavoastra asiguram transportul .Costul unei zi de cazare pentru micile vietuitoare variaza intre 10 ron si 30 ron/zi.Mai multe detalii si poze pe :zoopensiune.sunphoto.ro sau la telefon 0788.696.976; 0767702696.

    2
    0

  • Martha pe 14 Apr 2010, 12:50
    Pensiune canina si felina Oradea

    Pensiune de animale mici (canina si felina)Pisicile Aristocrate Oradea , ne ocupam de ingrijirea animalutului dvs (catel de talie mica si medie ) sau pisica. Pisicutele sunt libere in camerele lor si separate de catei. Camerele sunt accesorizate corespunzator (fotolii , canapele covorase , pernute , spatii de joaca si relaxare , etc). Cateii sunt cazati intr-o cabana cocheta cu parchet lavabil , izolata termic si fonic , climatizata si utilata la maximum. Locatia dispune de-o gradina amenajata pe un teren gazonat de peste 2000mp, cu pomi, minipiscina,locuri se joaca si alergare,etc . Cateii sunt lasati la joaca impreuna(sau singuri in functie de preferinte) pentru socializare de 3 ori pe zi . http://www.pisicilearistocrate.ro » Tel:0722584453

    10
    1

  • catalin pe 3 Feb 2010, 15:14
    Pensiune Canina BELLA ***** Bucuresti

    PENSIUNE CANINA BELLA*****. O minipensiune de lux in Bucuresti DR.Taberei,la cele mai mici preturi din oras.Padocurile mixte interior_exterior de 15mp cu trecere libera,incalzite,muzica 24h, monitorizare video spatiu de joaca gazonat si numarul maxim de 10 catei pe care ii putem caza,va pot garanta ca prietenul dumneavoastra se va simti ca acasa.Odata ajunsi la noi garantat ramaneti client fidel!Preturi fara concurenta pentru Bucuresti in functie de perioada cazarii.De la 1-7 zile 35 ron/zi.De la 8/30 zile 30 ron/zi. peste 31 zile25 ron/zi.Obligatoriu cateii trebuie sa aiba Vaccinarile la zi si deparazitati atat extern cat si intern.Vizitati-ne si nu ve-ti regreta!Deoarece nr. de locuri este limitat va sfatuim sa va faceti programarile din timp la tel 0724947366.Catalin Francovschi.

    6
    3

  • ionescu andrei pe 2 Oct 2009, 21:47
    pensiunea canina ALLCHINO

    Pensiunea canina Allchino se afla in Com.Barcanesti, Sat Romanesti ( la 7 km de Ploiesti spre Bucuresti) si are un numar redus de locuri, fapt ce ne permite sa ne ocupam cu atentie de fiecare oaspete canin in parte. Caini care vin la noi in vacanta beneficiaza de aceleasi conditii ca si labradorii din canisa Allchino, care ne ajuta zilnic in aprofundarea misterelor copiilor suferinzi de autism, sindrom Down, cat si alte dizabilitati fizico-psihice. Pentru a reduce stresul despartirii de stapan si a schimbarii locuintei, noi incercam sa le creem oaspetilor nostri conditii cat mai apropiate de cele pe care le aveau acasa, astfel cateii beneficiaza zilnic de: plimbari zilnice individuale cat si loc de joaca comun (800 m2), hrana din belsug si program musical. Pensiunea are in dotare asistenta medical-veterinara si este monitorizata video 24/24. Pensiunea reprezinta o cladire din zidarie, acoperita in totalitate, bine izolata, fiecare catel avand cusca lui personala (10 m2) unde se poate odihni in voie. Camerele sunt betonate, cu sifon in pardoseala, prevazute cu pardoseala de lemn lacuit aflat la 10 cm deasupra betonului pentru a se face tiraj de aer, astfel podeaua putandu-se usca rapid dupa fiecare igienizare a lor, aceasta facandu-se zilnic. Daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre va rugam sa va faceti din timp rezervare. 0723 391 575

    4
    3

  • Eugenia Ies pe 15 Iun 2009, 22:25
    Vand pensiune pt animale de companie

    Vand pensiune pt animale de companie in Buzias-Timis,cladire de 420 mp,cu spatii pt clinica vet,frizerie canina,rezerve pt caini ,pisici..si altele,teren 3000mp.tel 0256321302/0722658353

    1
    2

  • pensiune caini tmisoara pe 9 Apr 2009, 14:19
    pensiune caini timisoara

    Pensiune canina Timisoara oferim patrupedelor dvs: -cazare in spatii individuale, cu patuturi -spatiu climatizat -spatiu de joaca afara si inauntru -supraveghere permanenta -medic veterinar la dispozitie -servicii suplimentare la cerere Va asteptam sa ne jucam impreuna ! tel contact : 0726 704 384

    9
    1

  • anonim pe 15 Ian 2009, 14:36
    pensiune si pentru oameni, si pentru animale

    exista pensiuni care accepta si animale de companie, cum este si pensiunea craiul din muntii apuseni, si astfel te poti bucura impreuna cu prietenul tau de vacanta, nu separat.

    2
    1

  • raul pe 23 Sep 2008, 00:47
    Pet Hotel

    Pet Hotel, din Cluj - www.pethotel.ro

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod