Du-l la munte de sarbatori!

In prezent, din ce in ce mai multe persoane doresc sa-si petreaca sarbatorile de iarna la munte, in mijlocul naturii. Cum cainele face parte din familie...

In prezent, din ce in ce mai multe persoane doresc sa-si petreaca sarbatorile de iarna la munte, in mijlocul naturii. Cum cainele face parte din familie, nu poate lipsi de la astfel de evenimente importante. Ce poate fi mai frumos decat o vacanta alba, la munte, alaturi de cei dragi? Pentru un maximum de placere si o vacanta fara griji, trebuie sa-ti iei cateva masuri de precautie, atat inainte, cat si in timpul calatoriei.

Inainte de plecare, fa o vizita medicului veterinar. Verifica daca animalul tau are paraziti externi sau alte probleme grave de sanatate si asigura-te ca are toate vaccinurile facute la zi.

Plecarea in vacanta de iarna cu cainele nu este un lucru simplu.

De cele mai multe ori, calatoria este o sursa de stres pentru animal.

Inainte de plecare, procura o cusca in care sa transporti animalul. Aceasta trebuie sa aiba dimensiunile adecvate, in asa fel incat cainele sa poata sa se ridice in picioare. Noteaza pe ea numele cainelui, numele tau, adresa si numarul de telefon unde poti fi contactata in caz ca apar probleme.

Inainte de plecare, intereseaza-te daca locatia (hotelul, pensiunea sau gazda) in care te decizi sa te cazezi accepta animale de companie.
In unele locuri, accesul animalelor este permis contra cost, in altele este strict interzis.

O calatorie implica utilizarea unui mijloc de transport. Poti calatori cu trenul sau cu mijloace de transport in comun (autobuze sau microbuze). In acest caz, problema este mai dificila daca ai un caine de talie mare, deoarece ocupa mai mult spatiu si incomodeaza persoanele din jur. Cainii de talie mica pot fi tinuti in brate.

Pe parcursul calatoriei cu trenul sau autobuzul, daca nu este in cusca, trebuie sa-i pui neaparat botnita.
de Raluca Dobre, head of Marketing & Public Relations Kiwi Finance
Bulevardul Carol I, Nr. 64, Sector 2, Bucuresti
E-mail: raluca.dobre@kiwifinance.ro
www.kiwifinance.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod