Cum arată viaţa unei femei care locuieşte cu 1000 de pisici?

S-a mutat din apartamentul ei cu 5 camere şi a creat un adevărat adăpost pentru pisici. Dragostea ei pentru feline a devenit virală pe internet, iar părerile oamenilor sunt împărţite vizavi de această pasiune.
Lynea Lattanzio are 67 de ani şi locuieşte în California. Pasiunea ei pentru pisici a început de pe vremea când era copil. Marcată de moartea pisicilor pe care le avea tatăl său, Lynea a vrut să-i facă un cadou special tatălui. Însă, în loc să se întoarcă acasă cu 1-2 pisici, a adus acasă 15 feline. Dragostea ei pentru feline a crescut pe zi ce trece, femeia ajungând să locuiască la un moment dat cu 1000 de pisici într-un apartament cu cinci camere.

Pentru ca spaţiul nu mai era suficient, ea s-a mutat într-o casă şi a creat un adevărat adăpost pentru pisici.
Acum are peste 50 de angajaţi la care se adaugă şi voluntarii care au grijă de feline, le dau de mâncare şi curăţă după ele zilnic. Scopul acestui sacrificiu pe care l-a făcut Lynea este de a oferi oamenilor iubitoru de pisici ocazia să adopte aceste feline care sunt foarte bine îngrijite. Lynea visează ca fiecare pisică pe care o iubeşte să-şi găsească stăpâni care să o adore!

"Am trăit chiar şi cu 28.000 de pisici. Probabil că acesta este recordul meu",
spune Lynea, citată de publicaţia lifebuzz.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod