Vin reducerile. 10 secrete ca să-ţi iei haine de vis la preţuri mici

Perioada reducerilor este, pentru multe femei, una dintre cele mai frumoase perioade din an. Haine, încălţări, accesorii, cosmetice... toate, şi multe altele, la prețţuri pe care ţi le permiţi fără să te simţi vinovată că ai cheltuit o avere.Acum este momentul potrivit pentru cumpărături avantajoase.

Perioada reducerilor este, pentru multe femei, una dintre cele mai frumoase perioade din an. Haine, încălţări, accesorii, cosmetice... toate, şi multe altele, la preţuri pe care ţi le permiți fără să te simţi vinovată că ai cheltuit o avere.

Acum este momentul potrivit pentru cumpărături avantajoase. Însă, este foarte important să cumperi inteligent şi să nu te laşi cuprinsă de valul reducerilor. De aceea, este foarte important să urmezi câteva reguli atunci când pleci într-o mică "excursie" prin magazine.

Pleacă cu o listă 

Poate că ai să râzi, dar o listă asemănătoare cu cea cu care te duci la piaţă te poate salva de la cheltuieli inutile. Aşa că, înainte să pleci la cumpărături aruncă o privire peste hainele pe care le ai acasă. Poţi chiar să încerci să-ţi faci câteva ţinute pornind de la piesele vestimantare pe care le ai.

Aşa vei vedea ce-ţi lipseşte şi vei ştii ce ai de cumpărat. Este foarte bine să-ţi faci un mic inventar al hainelor înainte de o sesiune de shopping.

Cine se scoală de dimineaţă...

Cea mai bună perioadă pentru cumpărături este de dimineaţă. Chiar dacă ţi se pare ciudat să faci cumpărături la o oră matinală, ai foarte multe avantaje. Nu este aglomerat, cabinele de probă sunt libere, toată marfa este aranjată frumos pe umeraşe, iar angajaţii magazinului nu sunt atât de ocupaţi, aşa că te pot ajuta să-ţi găseşti hainele perfecte pentru tine.

Investeşte în piese clasice 

Sezonul reducerilor este perfect pentru a-ţi achiziţiona piese clasice pe care le poţi purta mai mulţi ani. De exemplu, un palton negru, din stofă, sau o pereche de cizme negre, de călărie, le poţi păstra mai mult timp în garderoba ta, nu se vor demoda prea curând.

   

Încearcă mai multe mărimi 

Chiar dacă tu îţi ştii foarte bine dimensiunile, este bine să încerci două-trei mărimi ca să vezi care ţi se aşează cel mai bine. Fiecare magazin are mărimi diferite. De aceea este bine să-ţi iei în cabina de probă mai multe haine.

Intră şi în magazine pe care nu le cunoşti 

Cele mai multe dintre noi avem două-trei branduri preferate şi ne-am obişnuit să ne cumpărăm haine numai din acele magazine. Însă, acum în perioada reducerilor putem face o excepţie şi să colindăm şi alte magazine. Nu se ştie ce piese vestimentare interesante se pot ascunde în rafturile altor magazine.

Probează acasă 

Dacă nu te simţi foarte bine în cabina de probă, achiziţionează produsele pe care ţi le doreşti şi probează-le acasă. Cele mai multe magazine îţi oferă posibilitatea să returnezi hainele care nu-ţi plac şi îţi primeşti şi banii înapoi.

Însă, nu uita să întrebi care este perioada în care le poţi returna, diferă de la un magazin la altul. Unde mai pui că, acasă le poţi proba cu restul hainelor pe care le ai în garderobă. 

Păstrează eticheta 

Chiar dacă ai probat hainele la magazin şi eşti foarte sigură că vrei să le păstrezi, este bine să păstrezi eticheta. Dacă peste o săptămână te răzgândeşti sau vezi ceva care îţi place mai mult, le poţi schimba.

Atenţie la piesele de un sezon 

Dacă vrei să-ţi cumperi piese cool, nu este cazul să cheltui prea mult. Astfel de haine se poartă un sezon, după care le vei arunca. Aşa că, dacă te atrag hainele cu ţinte, de exemplu, nu uita că iarna viitoare nu le vei mai purta.  

Atenţie la detalii 

O mare problemă la reduceri este că multe piese vestimentare sunt cu defecte.

Aşa că, mare atenţie la hainele pe care ţi le alegi. Chiar dacă sunt reduse nu se merită să investeşti în nişte haine de o calitate îndoielnică.

Nu uita de accesorii 

De foarte multe ori, suntem tentate să ocolim accesoriile scumpe. Ne gândim că mai bine ne cumpărăm haine decât să investim într-un colier interesant. Însă, în perioada reducerilor îţi poţi achiziţiona câteva accesorii cool, care vor atrage atenţia şi care îţi pot transforma o ţinută banală într-una foarte şic.  

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona simion pe 19 Feb 2019, 14:22
    reduceri

    De cam 4 ani fac comenzi pe https://www.bravosport.ro/ si gasesc periodic reduceri mari. Mai ales pentru treninguri si incaltaminte apelez mereu la ei.

    0
    0

  • MalinaPanciu pe 13 Feb 2014, 12:05
    De unde imi cumpar eu haine !

    Eu prefer sa imi cumpar haine online! Site-ul meu preferat e www.fashionmonster.ro si gasesc pe acolo o gramada de reduceri! Chiar si la hainele care sunt de obicei mai scumpe

    1
    0

  • Diana pe 21 Dec 2012, 13:52
    ????????

    Si care sunt cele 10 secrete ?

    8
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod