SodaStream, soluţia ideală pentru petrecerea ta! Tu organizează petrecerea, noi îţi aducem sucurile!

SodaStream, cel mai modern sistem care transformă instantaneu apa de la robinet în băuturi răcoritoare carbogazoase, te „provoacă” la petrecere. Mai exact, SodaStream lansează un concurs online, iar tu ai şansa să câştigi răcoritoare pentru petrecerea ta.
Pentru a profita de cel mai inteligent sistem de preparare a băuturile răcoritoare la propria petrecere înscrie-te la concursul „Tu organizează petrecerea, noi îţi aducem sucurile!” în  perioada 27 martie – 7 aprilie pe site-ul https://www.sodastream.ro/concurs

E simplu, trebuie doar să urmezi paşii de mai jos:

1.    Postează pe site, sub formă de comentariu la share, care e motivul pentru care vrei să dai o petrecere.
2.    Menţionează numele a minimum 30 de prieteni pe care vrei să îi inviţi.
Fă-o cu @ înaintea numelor, astfel încât să afle şi ei de intenţia ta.
3.    Dacă eşti foarte haios poţi câştiga sucuri pentru toată petrecerea. Vei avea arome numai bune de cocktailuri.
4.    Câştigatorul va fi desemnat în data de 8 aprilie 2013, ora 14.00.
5.    Îţi vei ridica premiul de la cel mai apropiat magazin Altex.
BONUS: La finalul petrecerii vei putea cumpăra aparatul SodaStream (cel cu care vei prepara singur băuturile, astfel încât să le potriveşti de aroma şi aciditate) cu o reducere de 50%, iar invitaţii tăi vor putea face acelaşi lucru cu o reducere de 25%.
Sau dau şi ei o petrecere şi cumpără aparatul cu un discount de 50%.

Postarea cu cel mai original motiv va fi desemnată câştigătoare.

Comitetul care va decide câştigătorul competiţiei va fi format din „juraţi SodaStream specializaţi în băuturi carbogazoase”. Hotărârea lor va fi definitivă şi irevocabilă, prin urmare nu se acceptă contestaţii sau apeluri în justiţie.
Pont: juraţii pot fi mituiţi dacă le sugeraţi cât mai multor prieteni să dea „Like” paginii noastre de Facebook şi dacă aceştia sunt activi aici.



Despre SodaStream
SodaStream, companie prezentă şi în România, produce sisteme de carbonatare care îi permit consumatorului să transforme instant apa de la robinet în băuturi carbogazoase şi sifon.
SodaStream vine cu o alternativă inovativă la PET-urile şi dozele folosite de ceilalţi producători de băuturi carbogazoase. Produsul este inofensiv pentru mediu şi eficient din punct de vedere al costurilor. În plus, nu necesită să fie cărat cu greu de la supermarket săptămână de săptămână, să fie depozitat sau reciclat. Produsele SodaStream sunt disponibile în peste 60.000 de magazine din 45 de ţări.

SodaStream App
Pentru a descărca aplicaţia SodaStream ce oferă acces la documentele şi materialele brandului, intra aici pentru iPhone/iPad sau aici pentru Android.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod