Salvează-ţi sânii! Cum să previi lăsarea lor? Sfaturi de la expert



3. Evită expunerea directă la soare


Menținerea tonusului pielii sânilor este strâns legată de expunerea la razele ultraviolete care pe lângă creșterea riscului de apariție a cancerului, determină subțierea bruscă a țesuturilor, îmbătrânirea și lăsarea sânilor.  


4. Nu ignora importanţa exercițiilor fizice


Chiar dacă sportul crește tonusul mușchilor și modelează forma corpului, acesta nu ajută la ridicarea sânilor, conform percepției generale. De exemplu, exercițiile cardio, cum ar fi alergatul sau aerobicul, sunt legate de mișcarea bruscă a sânilor și grăbesc lăsarea sânilor! Făcut însă, în condiții corecte, sportul ajută la o mai bună vascularizare a sânilor și îi face mai fermi!


5. Alăptează în poziții avantajoase


Se știe că alăptarea poate duce la lăsarea sânilor, mai ales dacă nu folosești pozițiile ideale pentru alăptat. Cel mai indicat este să stai culcată pe spate și să ții copilul pe burta ta, foarte aproape de sân. Sau să stai în șezut, iar cu antebrațul să ții copilul de fund și de picioare. Dacă cel mic este agitat, atunci cea mai bună poziție este cea în care stai în picioare, iar dacă ai probleme cu alăptatul este recomandată poziția șezând în care copilul este ținut cu picioarele în lateral.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod