Petreceri de sarbatori... "decorate"!

Daca ai de gand sa dai o petrecere de sarbatori, ai nevoie de cat mai multe ornamente si idei inedite, pentru a transforma Craciunul sau Anul Nou in ocazii cu adevarat speciale. Nu este foarte dificil sa aduci spiritul...

Daca ai de gand sa dai o petrecere de sarbatori, ai nevoie de cat mai multe ornamente si idei inedite, pentru a transforma Craciunul sau Anul Nou in ocazii cu adevarat speciale. Nu este foarte dificil sa aduci spiritul sarbatorilor de iarna in casa ta, dar nu iti strica sa tii cont si de sfaturile noastre. Se vor dovedi utile pentru un party reusit!

Organizeaza-ti petrecerea in jurul unei teme sau palete cromatice de sezon. Fa-ti planuri si cauta decoratiunile de care ai nevoie - este un pas care iti va usura foarte mult munca.

Alege orice, de la Mos Craciun pana la oameni de zapada, muzica sau ingeri.

Cauta si alte idei pentru temele de sarbatori - rosu, alb, verde, auriu si argintiu reprezinta culorile traditionale de sarbatori. Foloseste o singura culoare si combina cateva pentru decoratiunile tale.

Cu un singur telefon, iti poti aduna toti prietenii la o petrecere pe "nepusa masa". Insa, daca vrei sa pui totul la punct din timp, poti trimite invitatii persoanelor pe care le doresti aproape la aceasta sarbatorire.

Realizeaza invitatiile dupa ce ai stabilit tema si pune-ti in joc intreaga imaginatie, astfel incat aceasta sa fie o invitatie pe care oaspetii tai nu o vor uita prea usor.

Taie din hartie cartonata si imprimata in culorile dorite o steluta, o sanie, un om de zapada, un cadou etc. - o forma adecvata sarbatorilor - si noteaza pe spate informatiile necesare pentru petrecere (data, locul, ora etc.). Infrumuseteaza invitatia cu o funda sau cu sclipici si adauga si un snur, pentru a putea fi agatata.

Fa impresie buna chiar de la inceput.

"Impacheteaza-ti" usa de la intrarea in casa cu hartie de impachetat cadouri, cu imprimeuri de Craciun. Leaga-ti usa cu o funda uriasa, rosie. Nu uita de o coronita frumos impodobita, pe care sa o agati de usa!

Eventual, impodobeste si lustra de pe hol si tine pregatita combina muzicala, cu piese de sarbatori si colinde, de indata ce oaspetii tai sosesc la petrecere.

Pentru a aduce spiritul sarbatorilor in fiecare camera a casei tale, leaga fundite pe... orice obiect din casa - de la lumanari pana la manerele usilor sau ale dulapurilor, ursuleti din plus sau bratele scaunelor.

Poti prinde fundele cu o clama de hartie - astfel, le vei putea prinde sau agata mai usor si le vei putea utiliza in fiecare an.

Asaza un aranjament floral sau cu lumanarele pe o masuta de cafea, pe pian, pe un birou sau pe raftul bibliotecii. Alege o culoare care sa puna in valoare si mai mult tema decorativa sau cromatica aleasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod