Paranormal: "Mama mi-a distrus viaţa cu vrăjitoarele!"

Mama a făcut prostia să meargă la o ghicitoare care a păcălit-o că îmi dezleagă cununiile, şi mai rău mi-a făcut. Am 30 de ani şi nu reuşesc să mă apropii de niciun bărbat. Nu numai că nu sunt măritată, dar nu reuşesc să am nici măcar o relaţie normală cu cineva pentru mai mult timp. Sunt blestemată.
Mama a făcut prostia să meargă la o ghicitoare care a păcălit-o că îmi dezleagă cununiile, şi mai rău mi-a făcut. Am 30 de ani şi nu reuşesc să mă apropii de niciun bărbat. Nu numai că nu sunt măritată, dar nu reuşesc să am nici măcar o relaţie normală cu cineva pentru mai mult timp. Sunt blestemată.

Până să ajungă mama la ghicitoarea asta eram o tânără normală, aveam puţin peste 20 de ani şi mă gândeam mai mult la facultate decât la bărbaţi. Mama era, însă, preocupată să mă mărite, şi după câteva încercări eşuate, cu diverşi pretendenţi, a decis că trebuie să ajute un pic soarta. Împreună cu o mătuşă au mers undeva în Colentina, la o ghicitoare care se autointitula fiica nu ştiu cărei Omide sau altă vrăjitoare celebră.
Nu mi-a spus imediat când a făcut-o, dar s-a întâmplat că la scurt timp după vizita ei la ghicitoarea asta eu să mă simt rău. Am fost internată în spital, dar părea că nimeni nu ştia ce boală am, de ce mă simţeam rău şi continuam să mă simt aşa în ciuda tuturor analizelor care-mi indicau o stare bună de sănătate.

Mama s-a dus din nou la ghicitoare şi i-a spus că ceea ce făcuse ea mă îmbolnăvise. Ghicitoare se pare că ştia asta, şi era pregătită cu alt „pachet de servicii” pentru mama. I-a cerut să-i aducă nişte lucruri personale de-ale mele, să plătească mai mulţi bani şi apoi i-a dat o sticluţă cu un ulei ca să mă ungă când dorm, prin anumite părţi ale corpului.

Mama a făcut întocmai ce i-a indicat ghicitoarea, până când, într-o seară, m-am trezit cu mâinile ei umblându-mi pe trup.
M-am speriat şi am început să urlu isteric. O vedeam pe mama lângă mine, nu înţelegeam foarte clar ce îmi face, dar părea că ceva din mine era mai puternic şi scotea nişte sunete cumplite. Mama s-a speriat şi abia după ce m-a stropit cu nişte agheasmă a reuşit să mă potolească.

După aceea mi-a povestit toată tărăşenia, cu vizitele la ghicitoare, banii cheltuiţi şi ritualurile îndeplinite. Am fost şi mai speriată după ce am auzit ce a făcut. Deşi declarativ nu credeam că ghicitoarele au vreo putere, mă temeam totuşi că stările mele din ultimul timp aveau o oarecare legătură cu asta. Aveam nişte accese incexplicabile de panică, coşmaruri, stări de leşin şi îmi treceau prin cap tot felul de tâmpenii.

Inutil să vă spun că mama a continuat să meargă la ghicitoarea aia, în ciuda faptului că am implorat-o, i-am interzis, am apelat la raţiunea ei să n-o mai facă.
S-a tot dus şi a tot dat bani acolo, şi probabil că prin asta nu a făcut decât să-i stârnească ghicitoarei interesul pentru a-mi face mie rău. Pentru că nu-mi închipui de ce în ciuda faptului că eu am continuat să fiu aceeaşi fată normală şi amabilă, lumea din jur a început să mă vadă altfel. Am început să am ghinioane inexplicabile, să pierd prieteni, să mă înstrăinez, să devin tot mai singură.

Iar măritişul, ceea ce mama şi-a dorit atât de mult, şi pentru care a făcut atâtea prostii, nu s-a concretizat. Mai mult decât atât, sunt parcă blestemată să nu reuşesc să stau mai mult de trei luni cu un bărbat.
 
Acum, după aproape zece ani de când a făcut acele prostii, mama tot nu pricepe că prin acţiunile ei mi-a distrus viaţa. Continuă să caute alte vrăjitoare care să repare ce a stricat nemernica aia din Colentina.
Pentru mine cred că e prea târziu. Am senzaţia că viaţa mea oricum e terminată, deşi nu am decât 30 de ani.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi. Dacă ai trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi crezi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • A pe 9 Mai 2011, 14:22
    Curaj si credinta!

    Sunt convinsa ca singura cale de a scapa de aceste lucruri este sa mergi la biserica. Doar unii preoti si calugari induhovniciti au cu adevarat o rugaciune puternica prin care sa te poata ajuta. Te sfatuiesc sa incerci sa o convingi si pe mama ta sa mearga cu tine la preot, sa va spovediti si sa va impartasiti. Eventual cheama un preot sa sfinteasca casa in care locuiesti. Te sfatuiesc sa mergi sa ceri sfat de la Pr. Vasile de la Biserica Rusa sau cu parintele de la Biserica Spitalului Grigore Alexandrescu. Cum zicea Sfantul Siluan: orice ar veni peste tine "tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui"! Mult curaj si credinta! Nu-ti pierde increderea in Dumnezeu! El este mai puternic decat orice rau, dar ne da libertatea de a alege daca vrem sa fim de partea Lui sau a raului.

    2
    0

  • Nereida pe 9 Mai 2011, 10:48
    Maya

    Nu te supara dar ce educatie are mama ta? bunica mea are 6 clase dar nu a facut in viata ei asa ceva; ma distrez si eu cu ea ghicind in cafea insa de aici pana la a merge la vrajitoare.e...Calea Lactee

    1
    0

  • aida pe 9 Mai 2011, 09:04
    vrajitoare

    problema romaneasca este foarte complexa...o natiune la rascruce de vinturi in istorie afacut ca orice baba sau tiganca sa aiba impresia ca sint vrajitoare .culeg informatii ca oamenii primitivi de te miri unde si distrug vietiile oamenilor.problema este ca nu se pot oprii cind se opresc isi fac rau singure.vrajitoria este o care nu poate functiona fara DAR si in acelasi timp nu poate functiona fara informatiile necesare .vrajitoria neagra este condusa de sufletele pierdute..IN ROMANIA NU EXISTA VRAJITORI CU PUTERI REALE DE ACEEA DRUMUL LA BISERICA ESTE CEL MAI INDICAT ,SAU INCEARCA SA MERGI LA O MANASTIRE IN PELERINAJ SI SA ROGI CALUGARII SI MAICILE SA TE AJUTE...

    2
    0

  • Mihaela pe 8 Mai 2011, 08:33
    Sfat

    nu trebuie sa privesti asa pozitia ta! ai incercat sa mergi la un preot?exista ritualuri speciale prin care preotul te dezleaga de farmece si vraji, si crede-ma ca daca ai putina credinta in tine, acestea functioneaza!las-o tu pe mama ta care ..... in fine, du-te si vorbeste cu un preot, nu te costa nimic, nu te judeca nimeni, de preferat de la manastiri, si te va ajuta. functioneaza, pt ca am avut o prietena f buna si pe ea a blestemat-o soacra ei, dar a mers la preot, si dupa toate procesiunile acelea, a dezlegat-o....si nu a paltit nimic!!!! te rog, fa asta pentru tine, si uita de cat de naroada a putut fi mama ta! si cat despre casnicie.....sora mea a nascut primul copil acum cateva luni la 40 de ani!!!! si sunt amandoi sanatosi, si veseli, deci nu e un capat de lume ca nu te-ai casatorit la 21 si nu ai facut copii la 22!!!!!esti tanara!!!ai toata viata in naintea ta!!!

    3
    0

  • Cristina pe 8 Mai 2011, 03:16
    Totul e posibil in aceasta lume.

    Desi se spune ca omul isi croieste propriul destin prin forte si actiuni proprii determinate de liberul arbitru,si majoritatea tind sa mearga pe aceasta idee,lucrurile nu au stat si nu vor sta niciodata chiar in acest fel... in sensul ca,exista o multime de mistere,de chestiuni inaccesibile direct mintii si constintei umane,lucruri pe care nu le stim si nu le putem cunoaste cu adevarat,ceea ce ne si impinge spre a ne "juca" putin cu ele,din curiozitatea caracteristica.Nu pot afirma ca ma incred totalmente in domeniul farmecelor,insa ceva anume exista!Ceva cu care nu ar trebui niciodata sa glumim,ceva care nu seamana nici pe departe cu priza de-acasa unde ne imbie gandul sa punem mana din curiozitate,in ciuda si mai ales din pricina avertizarilor mamei de-a evita.Chiar si Biblia amineste de capitolul vrajitoriilor,farmecelor de tot felul de la care ne indeamna sa ne tinem departe. Si eu incep sa cred,mai curand sa ma simt de parca as fi fost blestemata,sau de parca s-ar fi "umblat" la destinul meu;Si am si o banuiala destul de intemeiata referitoare la persoana care ar fi facut asa ceva,desigur ,cu intentia de-a imi face rau,si nu bine,precum povestesti tu.Ceea ce e si mai dezavantajos.Ma regasesc aproape complet in ceea ce descrii ca-ti caracterizeaza viata,si de mult mi-am dat seama ca s-ar putea sa fie mai mult decat "alegeri proaste" sau cum se mai zice "nenoroc",intrucat viata mea parca e ticsita doar si numai de nenoroc,ceea ce e nefiresc,oricat ar incerca cineva sa se consoleze ca va rasari soarele si pe straduta sa.Totul parca se sileste de la sine sa-mi fie impotriva,in ciuda oricaror intentii si fapte ale mele.Am incercat deseori sa ma schimb,sa-mi schimb obiceiurile,conduita,totul a fost si este in van.Nu stiu daca exista un leac,insa din cate am auzit,numai un preot adevarat si dedicat poate ajuta oamenii "vrajiti".Asadar,cauta unul,ai credinta si speranta si roaga-l sa te ajute,el va sti cel mai bine ceea ce-i de facut.Si eu am sa procedez intocmai,de cateva luni mi-am promis,insa m-am tot "luat" cu alte probleme.Dar este prioritar!Desi am doar 23 de ani,poate parea stupid,ma simt batrana,si poate e chiar un bun semnal de alarma pentru a lua masuri cat inca mai am viata inainte si a nu continua in aceasta directie trasata negativ de catre altcineva (am convingerea).In rest,multe izvorasc si din interior...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod