Momentul tău de răsfăţ poate să-ţi aducă piele catifelată dintr-o singură alunecare

Pentru o femeie, de cele mai multe ori, momentele de rasfat pentru sine se traduc printr-o baie cu spuma, o tunsoare noua sau un tratament pentru par, o culoare in tendinte pentru unghii sau o noua piesa in garderoba.

Insa, intr-un program din ce in ce mai agitat si aglomerat, momentele de rasfat doar pentru tine par din ce in ce mai mult doar un vis frumos. Dintre toate, cel mai solicitant efort pare indepartarea parului nedorit. Dar daca ai putea transforma acest ritual intr-o experinta placuta, rapida si usor de obtinut in intimitatea casei tale?

Epilarea cu aparatul de ras este intotdeauna cea mai rapida si la indemana solutie pentru picioare catifelate. De aceea, ti-am pregatit cateva sfaturi pentru a avea rezultatele scontate:

Gaseste momentul potrivit

Inainte de a incepe orice astfel de sesiune, asigura-te ca ai cel putin o jumatete de ora in care te poti deconecta si in care nimeni sa nu te intrerupa.

Un curier care suna la usa sau un telefon care nu-ti da pace, cu siguranta nu vor fi intreruperi tocmai placute.

Pregatirea potrivita

Umple cada cu apa calduta, incearca un spumant emolient care sa-ti pregateasca pielea pentru momentul epilarii. Evita totusi apa prea calda, deoarece nu este foarte indicata in astfel de ritualuri. Apa fierbinte poate accentua inflamarea pielii. Aplica un gel de ras – poate nu ti se pare important, dar rezultatul final tine de aceste mici detalii – gelul de ras inmoaie pielea si firele de par, oferind o alunecare mai buna a aparatului. Gelurile de ras Gillette Satin Care vin in mai multe variante, pentru a se adapta fiecarui tip de piele, avand formule special create sa asigure o protectie ridicata impotriva taieturilor.

Exfoliaza

Dupa cateva minute in apa calduta, este momentul ideal sa aplici un exfoliant pe piele pentru a indeparta celulele moarte de pe suprafata pielii si a o lasa catifelata.
Alege un exfoliant cu particule abrazive sub forma de sfera care sa nu zgarie suprafata pielii si sa nu apese foarte tare. Daca apesi mai tare, nu inseamna ca vei fi mai eficienta in indepartarea parului, ci doar risti sa-ti iriti pielea. Daca optezi pentru epilatul cu aparatul de ras, trebuie sa stii ca acesta iti ofera o exfoliere usoara prin trecerea lamelor peste suprafata pielii – tu castigi timp si diminuezi riscul de a avea fire de par crescute sub piele.

Indeparteaza parul nedorit

Pentru rezultate perfecte, este indicat sa folosesti un aparat de ras special creat pentru femei - Gillette Venus Classic, pentru ca acesta se adapteaza formelor curbate ale femeilor datorita capatului pivotant ce se adapteza tuturor suprafetelor.
Cele 3 lame asezate progresiv iti asigura un epilat cat mai aproape de piele dintr-o singura miscare, fara a fi nevoita sa insisti de mai multe ori in aceeasi zona. Pernutele protectoare au benzi lubrifiante ce netezesc pielea pe parcursul epilarii, astfel incat firele de par sunt mult mai expuse lamelor. Rezulta astfel un epilat mult mai aproape de piele si picioare catifelate dintr-o singura alunecare. Manerul apartului de ras este unul conturat, ferm, pentru control perfect chiar si in dus.

Hidrateaza din cap pana in picioare


Dupa ce iesi din dus sau baie, aplica un mix de uleiuri naturale care sa-ti hidrateze intreg corpul, lasandu-ti pielea si, mai ales, picioarele catifelate.

Dupa acest moment dedicat doar tie, nu iti mai ramane decat sa iti pui noua rochie, care iti va scoate in evidenta picioarele catifelate si sa stralucesti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod