4 vedete care s-au combinat cu cei mai buni prieteni ai foştilor parteneri

Despărţirile nu sunt întotdeauna foarte plăcute, însă, atunci când fostul tău partener te părăseşte pentru un prieten de-al tău este şi mai dureros decât o despărţire normală. Se pare că există destule vedete care decid ca, după ce rămân fără partener, să se combine cu apropiaţi de-ai acestuia.
1 din 5

Oana Radu s-a cuplat cu cel mai bun prieten al fostului iubit

Este pe val cu melodia „Tu“, apare la toate televiziunile, dar viaţa ei intimă nu este cunoscută de publicul larg. Jurnaliştii de la Spy News afirmă că Oana Radu a fost mărul discordiei între fostul iubit şi Cosmin Surdu, noul ei partener, în perioada în care toţi trei erau buni prieteni.

Implicată într-o relaţie stabilă şi de lungă durată în 2013, Oana a simţit că că nu îşi mai găseşte locul lângă partenerul ei şi şi-a găsit liniştea în braţele celui mai bun prieten al "fostului".

"În timpul relaţiei cu iubitul meu, în anul 2013, l-am cunoscut pe Cosmin, actualul iubit. Ei erau prieteni, obişnuiam să ieşim cu toţii. În decembrie m-am despărţit de el şi la scurt timp am început o relaţie cu Cosmin. Din cauza mea cei doi nu mai vorbesc acum. Eu sunt fericită în relaţia actuală", a mărturisit Oana Radu în exclusivitate pentru Spy News.
16 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod