Metoda ingenioasă care te ajută să păstrezi un avocado copt timp de câteva luni

Dacă ești în căutarea produselor alimentare care pot fi păstrate pentru o perioadă lungă de timp, probabil știi deja că avocado nu se află printre ele.
Un avocado poate trece rapid de la etapa in care este perfect copt, cremos si delicios, la cea in care nu mai poate fi consumat si tot ce poti face este sa-l arunci.

Este frustrant sa astepti cateva zile sa se coaca, pentru ca un moment de neatentie sa duca la irosirea acestui fruct hranitor, care se poate strica rapid. Din fericire, exista o metoda simpla care te va ajuta sa pastrezi un avocado copt pentru o perioada lunga de timp, de pana la cateva luni.

Potrivit wellandgood.com, Bethany Ugarte, fondatoarea blogului de nutritie Lilispper, foloseste acest truc de multi ani si cu toate acestea exista in continuare numeroase persoane care sunt surprinse de aceasta metoda.
Poate ca stiai deja ca poti pune la congelator avocado pisat, intr-o tava pentru cuburi de gheata, dar se pare ca un avocado copt poate fi congelat cu succes si intreg. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod